Gösterdiğini sollar öyle diyeyim hele kırmızı mumlu olanEvet ya benimde hoşuma gitti sana gösterdiğim vardı yaönceden öylr kütük bulmam lazım bendede bu vardı ona yaptımbeğenmene sevindim canısı sağol
Sağol nevoşum ilk defa denedim oldu gib sanki,tamamen hayal gücüne bağlı boyama işi tabi birazda kopya çektimAblam bunlar çok güzel
Boş boş oturma kalk meze yap
Şahane olmuşSağol nevoşum ilk defa denedim oldu gib sanki,tamamen hayal gücüne bağlı boyama işi tabi birazda kopya çektim
Mezemiiiii nezaman bu bebeyleBoş boş oturma kalk meze yap
Beben akıllı olur,ablası baksınMezemiiiii nezaman bu bebeyle
Ellerine sağlık şekercigim.Sağol nevoşum ilk defa denedim oldu gib sanki,tamamen hayal gücüne bağlı boyama işi tabi birazda kopya çektim
Bebeyi uyut yapMezemiiiii nezaman bu bebeyle
O kütükten 2tane aldım,mumlu olanda güzxel oldu,kozalakları inceltmek biraz uğraştırdı,bunun seramik tabaklı olanınfan yapcam bakalım.Oda sırf gri renk olacak ,burda ahşap içine yapmışlar.Gösterdiğini sollar öyle diyeyim hele kırmızı mumlu olan
Ablasi calisiyokiiiiBeben akıllı olur,ablası baksın
Ben bakayım bebeğeBebeyi uyut yap
10kere kalkiyo maymunBebeyi uyut yap
Çok sık ,bayılırım griyeO kütükten 2tane aldım,mumlu olanda güzxel oldu,kozalakları inceltmek biraz uğraştırdı,bunun seramik tabaklı olanınfan yapcam bakalım.Oda sırf gri renk olacak ,burda ahşap içine yapmışlar.
Postaliyom ozamanBen bakayım bebeğe
Çok sağol nevoşumŞahane olmuş
Çok teşekkürler şekercim sağolEllerine sağlık şekercigim.
MaşallahO kütükten 2tane aldım,mumlu olanda güzxel oldu,kozalakları inceltmek biraz uğraştırdı,bunun seramik tabaklı olanınfan yapcam bakalım.Oda sırf gri renk olacak ,burda ahşap içine yapmışlar.
Şahane ablamO kütükten 2tane aldım,mumlu olanda güzxel oldu,kozalakları inceltmek biraz uğraştırdı,bunun seramik tabaklı olanınfan yapcam bakalım.Oda sırf gri renk olacak ,burda ahşap içine yapmışlar.
Bende yarın gidiyorum kizlar yaptırmayaOlar önce sen yap ben salı günü hacamat yaptırmayı düşünüyorum zaten@kukrim27
Bende bayıldım buna evde uzun seramik tabak var onda yapacam kısmetse,içinede böyle gri bişiler bulur kondururumÇok sık ,bayılırım griye