C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.307 330.233 698 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.841 Minik Meleklerim .!.: Yok yaptirmadim ama benimki kulak iltihabı dan kaynakliydi sanırım şuan düne göre daha iyiyim Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun minik neyin var ?
Minik Meleklerim .!.: Yok yaptirmadim ama benimki kulak iltihabı dan kaynakliydi sanırım şuan düne göre daha iyiyim Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun minik neyin var ?
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.093 301.563 698 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.842 H M .!.: Evet benimkiler de öyleydi bı iyi hissediyorlar bı kötü Babam hala halsizlik yaşıyor nasıl birşey se etkili grcirenlerde baya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Biraz önce bir arkadaş da bana senin le aynı semptomlarım vardı demiş
H M .!.: Evet benimkiler de öyleydi bı iyi hissediyorlar bı kötü Babam hala halsizlik yaşıyor nasıl birşey se etkili grcirenlerde baya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Biraz önce bir arkadaş da bana senin le aynı semptomlarım vardı demiş
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.093 301.563 698 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.843 Calciferr .!.: Geçmiş olsun minik neyin var ? Genişletmek için tıkla... Herşey var İlk kulaklarda problem vardı 4-5 gün önce muayene olmuştum sprey ve hap la gönderdi iki gün omce akşam baş ağrısı vardı Dün bütün gün baş dönmesi soddetli baş ağrısı hafif ateş öksürük halsizlik vardı Ama kulağa mi bağlıydı bilmiyorum burnum akmaya başlayınca baş ağrım da geçti şimdi kendime acı çorba hazırlıyorum daha çok aksn diye
Calciferr .!.: Geçmiş olsun minik neyin var ? Genişletmek için tıkla... Herşey var İlk kulaklarda problem vardı 4-5 gün önce muayene olmuştum sprey ve hap la gönderdi iki gün omce akşam baş ağrısı vardı Dün bütün gün baş dönmesi soddetli baş ağrısı hafif ateş öksürük halsizlik vardı Ama kulağa mi bağlıydı bilmiyorum burnum akmaya başlayınca baş ağrım da geçti şimdi kendime acı çorba hazırlıyorum daha çok aksn diye
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.307 330.233 698 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.844 Minik Meleklerim .!.: Herşey var İlk kulaklarda problem vardı 4-5 gün önce muayene olmuştum sprey ve hap la gönderdi iki gün omce akşam baş ağrısı vardı Dün bütün gün baş dönmesi soddetli baş ağrısı hafif ateş öksürük halsizlik vardı Ama kulağa mi bağlıydı bilmiyorum burnum akmaya başlayınca baş ağrım da geçti şimdi kendime acı çorba hazırlıyorum daha çok aksn diye Genişletmek için tıkla... canım yaa çok geçmiş olsun. inşallah atlatırsın kısa sürede
Minik Meleklerim .!.: Herşey var İlk kulaklarda problem vardı 4-5 gün önce muayene olmuştum sprey ve hap la gönderdi iki gün omce akşam baş ağrısı vardı Dün bütün gün baş dönmesi soddetli baş ağrısı hafif ateş öksürük halsizlik vardı Ama kulağa mi bağlıydı bilmiyorum burnum akmaya başlayınca baş ağrım da geçti şimdi kendime acı çorba hazırlıyorum daha çok aksn diye Genişletmek için tıkla... canım yaa çok geçmiş olsun. inşallah atlatırsın kısa sürede
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.093 301.563 698 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.845 Calciferr .!.: canım yaa çok geçmiş olsun. inşallah atlatırsın kısa sürede Genişletmek için tıkla... Öksürük kaldı bir tek bu güne birde dengem hala iyi değil ayakta başım donuyor çok sağol canım
Calciferr .!.: canım yaa çok geçmiş olsun. inşallah atlatırsın kısa sürede Genişletmek için tıkla... Öksürük kaldı bir tek bu güne birde dengem hala iyi değil ayakta başım donuyor çok sağol canım
H M Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 29.638 En iyi cevaplar 1 86.418 598 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.846 Calciferr .!.: çok ateşliyim yine Nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Şu grubu olmaktan iyidir demek istedim yani iyim çok şükür banada ateş basıyor neden de yine sen nasılsın
Calciferr .!.: çok ateşliyim yine Nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Şu grubu olmaktan iyidir demek istedim yani iyim çok şükür banada ateş basıyor neden de yine sen nasılsın
H M Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 29.638 En iyi cevaplar 1 86.418 598 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.847 Minik Meleklerim .!.: Biraz önce bir arkadaş da bana senin le aynı semptomlarım vardı demiş Genişletmek için tıkla... Yoktur ya insallah varsa da hafif atlstirsin inşallah canım başka tesellimiz yok bu konuda Nasıl daha iyimisin
Minik Meleklerim .!.: Biraz önce bir arkadaş da bana senin le aynı semptomlarım vardı demiş Genişletmek için tıkla... Yoktur ya insallah varsa da hafif atlstirsin inşallah canım başka tesellimiz yok bu konuda Nasıl daha iyimisin
H M Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 29.638 En iyi cevaplar 1 86.418 598 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.848 Minik Meleklerim .!.: Herşey var İlk kulaklarda problem vardı 4-5 gün önce muayene olmuştum sprey ve hap la gönderdi iki gün omce akşam baş ağrısı vardı Dün bütün gün baş dönmesi soddetli baş ağrısı hafif ateş öksürük halsizlik vardı Ama kulağa mi bağlıydı bilmiyorum burnum akmaya başlayınca baş ağrım da geçti şimdi kendime acı çorba hazırlıyorum daha çok aksn diye Genişletmek için tıkla... Tarhana
Minik Meleklerim .!.: Herşey var İlk kulaklarda problem vardı 4-5 gün önce muayene olmuştum sprey ve hap la gönderdi iki gün omce akşam baş ağrısı vardı Dün bütün gün baş dönmesi soddetli baş ağrısı hafif ateş öksürük halsizlik vardı Ama kulağa mi bağlıydı bilmiyorum burnum akmaya başlayınca baş ağrım da geçti şimdi kendime acı çorba hazırlıyorum daha çok aksn diye Genişletmek için tıkla... Tarhana
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 99.376 296.588 698 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.849 Calciferr .!.: noluyor burada Genişletmek için tıkla... Merhaba CalciSu
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.855 610.113 1.098 43 Malatya 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.850 Eliff Eylull .!.: Sen yaparsin canim Genişletmek için tıkla... Sağolasın sayende
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.426 105.665 598 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.851 Evva ahir .!.: Günaydın perim ❤ Bu saate kadar gitmediysem dahada gitmem Genişletmek için tıkla... Sen öyle san valla belli olmaz benim nasıl oldu bir ara durdu durdu mune abla oylama açılacağı gün hooop tirpaniyla attı beni siteden
Evva ahir .!.: Günaydın perim ❤ Bu saate kadar gitmediysem dahada gitmem Genişletmek için tıkla... Sen öyle san valla belli olmaz benim nasıl oldu bir ara durdu durdu mune abla oylama açılacağı gün hooop tirpaniyla attı beni siteden
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.093 301.563 698 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.852 H M .!.: Yoktur ya insallah varsa da hafif atlstirsin inşallah canım başka tesellimiz yok bu konuda Nasıl daha iyimisin Genişletmek için tıkla... İyiyim iyiyim o kadar hızlıyim ki anca kahvaltı hazırlıyorum
H M .!.: Yoktur ya insallah varsa da hafif atlstirsin inşallah canım başka tesellimiz yok bu konuda Nasıl daha iyimisin Genişletmek için tıkla... İyiyim iyiyim o kadar hızlıyim ki anca kahvaltı hazırlıyorum
H M Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 29.638 En iyi cevaplar 1 86.418 598 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.853 Blue_Perii .!.: Sen öyle san valla belli olmaz benim nasıl oldu bir ara durdu durdu mune abla oylama açılacağı gün hooop tirpaniyla attı beni siteden Genişletmek için tıkla... Evet ben onu biliyorum
Blue_Perii .!.: Sen öyle san valla belli olmaz benim nasıl oldu bir ara durdu durdu mune abla oylama açılacağı gün hooop tirpaniyla attı beni siteden Genişletmek için tıkla... Evet ben onu biliyorum
H M Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 29.638 En iyi cevaplar 1 86.418 598 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.854 Minik Meleklerim .!.: İyiyim iyiyim o kadar hızlıyim ki anca kahvaltı hazırlıyorum Genişletmek için tıkla... Bugün sündük hanimim bende.. bı suru isim var ama çok şükür kahvaltıyı yapabildim
Minik Meleklerim .!.: İyiyim iyiyim o kadar hızlıyim ki anca kahvaltı hazırlıyorum Genişletmek için tıkla... Bugün sündük hanimim bende.. bı suru isim var ama çok şükür kahvaltıyı yapabildim
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.307 330.233 698 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.855 H M .!.: Şu grubu olmaktan iyidir demek istedim yani iyim çok şükür banada ateş basıyor neden de yine sen nasılsın Genişletmek için tıkla... yükselen toprak
H M .!.: Şu grubu olmaktan iyidir demek istedim yani iyim çok şükür banada ateş basıyor neden de yine sen nasılsın Genişletmek için tıkla... yükselen toprak
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.426 105.665 598 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.856 H M .!.: Evet ben onu biliyorum Genişletmek için tıkla... Acı bir sekildeallahtan elim kolum varda öğrendim burdaki gidişatı bari
H M .!.: Evet ben onu biliyorum Genişletmek için tıkla... Acı bir sekildeallahtan elim kolum varda öğrendim burdaki gidişatı bari
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.093 301.563 698 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.857 H M .!.: Bugün sündük hanimim bende.. bı suru isim var ama çok şükür kahvaltıyı yapabildim Genişletmek için tıkla... Kaynana aradı hastayım dedim ona rağmen yemeğe çağırdı ne kadan seviyorsa artık
H M .!.: Bugün sündük hanimim bende.. bı suru isim var ama çok şükür kahvaltıyı yapabildim Genişletmek için tıkla... Kaynana aradı hastayım dedim ona rağmen yemeğe çağırdı ne kadan seviyorsa artık
H M Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 29.638 En iyi cevaplar 1 86.418 598 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.858 Calciferr .!.: yükselen toprak Genişletmek için tıkla... Toprak grubuyum ama güneş burcum hava elementi.. Venüs aslan ama ateş Nerden geldik ateşe havaya..
Calciferr .!.: yükselen toprak Genişletmek için tıkla... Toprak grubuyum ama güneş burcum hava elementi.. Venüs aslan ama ateş Nerden geldik ateşe havaya..
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.426 105.665 598 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.859 Minik Meleklerim .!.: Kaynana aradı hastayım dedim ona rağmen yemeğe çağırdı ne kadan seviyorsa artık Genişletmek için tıkla... Ayıp olur git barim
Minik Meleklerim .!.: Kaynana aradı hastayım dedim ona rağmen yemeğe çağırdı ne kadan seviyorsa artık Genişletmek için tıkla... Ayıp olur git barim
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.093 301.563 698 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.860 Blue_Peri sen bana gülücük atma