Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Katilmiyorum restoranlarda bile sicak sicak aninda pismis getirilir hicbir yerde icli koftenin soguk yendigini gormedim o kizartma grubuna giremez:)
Vermedim zaten şaka yapıyorum hem bu konuda sorun çıkacağı için hem de kesin 1. olur :)
Her yörede farklı:)Ben sıcak geldiğini hiç görmedim:)

Ooooo şimdiden hayırlı olsun. Ben de her zamanki gibi yarışanları izleyip oy vermekle yetinicem Ellerinize sağlık şimdiden, bol şanslar hepinize

Vermedim zaten şaka yapıyorum hem bu konuda sorun çıkacağı için hem de kesin 1. olur :)
Her yörede farklı:)Ben sıcak geldiğini hiç görmedim:)
İci kiymali ve yagli kiymali bir sey nasil soguk yenir donar bikere en basitinden. Zeytinyagli olan herseyi soguk yiyoruzda bu zeytinyagli degilki ve gaziantepliler icin bisey diyemem ama soguk yendigini ilk kez duydum :)

İci kiymali ve yagli kiymali bir sey nasil soguk yenir donar bikere en basitinden. Zeytinyagli olan herseyi soguk yiyoruzda bu zeytinyagli degilki ve gaziantepliler icin bisey diyemem ama soguk yendigini ilk kez duydum :)
Tavsiye ederim canım şaşırtıcı şekilde güzel oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…