Ah sorma perimKız bitane aldım da sonra istediğim tarifler hep alınmış bende vazgeçtim sonra.
Yok kiiiz valla öyle deme ben çok beğeniyorum yaptıklarını gayet iyi valla çok iyi hatta masallah evvamaHevallaaaa dişli rakipler birbir gitse zaten 1.ci
Yok ay valla aklımda vardı almissin ama iyiki almışsın beğendim vallaYalan diyosundur
Pıçak salliyon sabahtan beriYok kiiiz valla öyle deme ben çok beğeniyorum yaptıklarını gayet iyi valla çok iyi hatta masallah evvama
Haa sende az değilsin bak patitisimi aldın azcik kinlendim sana
Tesekkur ederim sizin gibi yapamasaktaYok ay valla aklımda vardı almissin ama iyiki almışsın beğendim valla
Yok kiiiz valla öyle deme ben çok beğeniyorum yaptıklarını gayet iyi valla çok iyi hatta masallah evvama
Haa sende az değilsin bak patitisimi aldın azcik kinlendim sana
Sallamayayim degnek bozuk olabilir bı kaza cikmasinAh sorma perimşu sihirli değneyini salla da kısırlan tarifim yer değiştirsin
Manyakmisin süper yapmışsınTesekkur ederim sizin gibi yapamasakta
Pıçak salliyon sabahtan berikorkuyom bak
Yok ya takılıyorumSallamayayim degnek bozuk olabilir bı kaza cikmasin
Ne olacağı belli olmaz yavrum bakKukrim kukrisim kaç yarışma sonunda kazandı
Peki aplaBundan sonra böyle
Aynen şekil A da görüldüğü gibi eliff gibiYok ya takılıyorumönce gelen kapar kural böyle
Kapmak onemli olabilir ama onu yapilisi sunumu onemli baksana cok guzel sunumlar oluyoYok ya takılıyorumönce gelen kapar kural böyle
Şef pıçağımı oBundan sonra böyle
Vallaaaa pıçak degip gecme şuna bak satir gibiŞef pıçağımı o
Evet elifim haklısın vala çok beğendim sunumunu harikaKapmak onemli olabilir ama onu yapilisi sunumu onemli baksana cok guzel sunumlar oluyo
Ta kendisi ebru şefŞef pıçağımı o
YakışırrrrrrTa kendisi ebru şef