En Komik Yalanlar

S

SSDS

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi SSDS
Haydi Arkadaşlar Bu Güne Kadar Eşlerimizin Bize Bizlerin De Eşlerimize Söylediği En Komik Yalanlar Neydi Konuşalim.

• Konu Sahibi SSDS
erkek : evlenince hiç bir şey değişmeyecek istersen hergün dışarda yeriz.bak ben gezmeyi severim dışarı çıkalım dediğimde işim var dersen kızarım

kadın : yo canım ben ikimize yemek yapmaktan çok hoşlanırım.ne gerek var dışarı çıkmaya evde beraber oturup tv seyretmek daha iyi

(gerçekler evlenince tam tersi oluyor)

• Konu Sahibi SSDS
benim eşimin bana söylediği en komik yalan "ben sana bugüne kadar hiç yalan söylemedim ki "

• Konu Sahibi SSDS
Bir Arkadaşimin Nişanlisi Kiza Evlenince şöyle Yapariz Böyle Yapariz Diye Anlatiyor. Evleniyorlar Hiç Bir Icraat Yok. Kiz Eşine Hatirlatiyor Hani Diyor Bana Böyle Söylüyordun Eşinin Verdiği Cevap " Ooooo O Tavuk Firina Girene Kadardi şimdi Ise Tavuk Midede Artik "

• Konu Sahibi SSDS

KOMİK AMA Bİ OKADARDA KÖTÜÜ.. ŞAHSEN KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM EVLENİNCE BAZI ŞEYLERİN DEİŞECEĞİNE İNANMIYORUMMM.ACABA YANNIŞMI DÜŞÜNÜYORUM:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…