En Komik Yalanlar

S

SSDS

Ziyaretçi
Haydi Arkadaşlar Bu Güne Kadar Eşlerimizin Bize Bizlerin De Eşlerimize Söylediği En Komik Yalanlar Neydi Konuşalim.

erkek : evlenince hiç bir şey değişmeyecek istersen hergün dışarda yeriz.bak ben gezmeyi severim dışarı çıkalım dediğimde işim var dersen kızarım

kadın : yo canım ben ikimize yemek yapmaktan çok hoşlanırım.ne gerek var dışarı çıkmaya evde beraber oturup tv seyretmek daha iyi

(gerçekler evlenince tam tersi oluyor)

benim eşimin bana söylediği en komik yalan "ben sana bugüne kadar hiç yalan söylemedim ki "

Bir Arkadaşimin Nişanlisi Kiza Evlenince şöyle Yapariz Böyle Yapariz Diye Anlatiyor. Evleniyorlar Hiç Bir Icraat Yok. Kiz Eşine Hatirlatiyor Hani Diyor Bana Böyle Söylüyordun Eşinin Verdiği Cevap " Ooooo O Tavuk Firina Girene Kadardi şimdi Ise Tavuk Midede Artik "

Bir Arkadaşimin Nişanlisi Kiza Evlenince şöyle Yapariz Böyle Yapariz Diye Anlatiyor. Evleniyorlar Hiç Bir Icraat Yok. Kiz Eşine Hatirlatiyor Hani Diyor Bana Böyle Söylüyordun Eşinin Verdiği Cevap " Ooooo O Tavuk Firina Girene Kadardi şimdi Ise Tavuk Midede Artik "

KOMİK AMA Bİ OKADARDA KÖTÜÜ.. ŞAHSEN KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM EVLENİNCE BAZI ŞEYLERİN DEİŞECEĞİNE İNANMIYORUMMM.ACABA YANNIŞMI DÜŞÜNÜYORUM:bbo:

X