En Komik KK Üyesi;

En Komik KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    191
  • Anket Kapalı .
2gun geçmiş hala oyum 66..

Sevenlerimin başına bişey mi geldi acaba..

Arkadaşlar 69 da kalmışım..hoş olmuyor ama böyle 69 falan

2gun geçmiş hala oyum 66..

Sevenlerimin başına bişey mi geldi acaba..
millan oylamada ilk 10'a giren üyelere ne hediye edeceksin Beleşe oy vermiyoruzEn güzel yorum yapan kategorisinde rakiben Med bizi Yunan Adalarına tatile yollayacakmış

millan oylamada ilk 10'a giren üyelere ne hediye edeceksin Beleşe oy vermiyoruzEn güzel yorum yapan kategorisinde rakiben Med bizi Yunan Adalarına tatile yollayacakmış
Med yunan adalarına yollarsa,benim hediyemde ordan bı daha gelmemek olur mune..bu aralar biraz sıkışıgım cep delik..hem en komık kategorısıne bı bakarsan ilk 10 dıye bişe yok.:)tek rakıbım thy..wuhuuu:)))

Med yunan adalarına yollarsa,benim hediyemde ordan bı daha gelmemek olur mune..bu aralar biraz sıkışıgım cep delik..hem en komık kategorısıne bı bakarsan ilk 10 dıye bişe yok.:)tek rakıbım thy..wuhuuu:)))
Offfff cümleyi eksik kurmuşum, sana oy verenlerden ilk 10'a girenleri diyorum hani Cebini teyelleyelim

Offfff cümleyi eksik kurmuşum, sana oy verenlerden ilk 10'a girenleri diyorum hani Cebini teyelleyelim
Bana oy verenlerin ilk 10 kişisinin yıkadığı tülü asarım..banyosunu ciflerim..bazasının altını temizlerim..mutfak dolaplarını yağçözlerim..tıkanmış giderlerini açarım..klozet kenarlarını paklarım..sokuklerını dıkerım..deliklerı yamarım..yunan adalarının wallpaperını indiririm..

Valla şu forumda carrieden daha komiğini görmedim..Kadın doğal komik..Nefes alsa güldürüyor..
Ofişime de çok gülüyorum..Carrie ihmal etti bu sene buraları(tabi o da haklı, müdürden her dakka sopa yiyodu), o yüzden ofişe gitti oyum..

Çekil kenarı millian

Bu dopraklar nah şu agacın dibinden,derenin kenarına kadar benim..ha ha ha

Anaa arsa işine girdik,düşman kazandık..

Seneye ben muhtarlığa oynayacam..burayı sana satarım belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…