- Konu Sahibi melek.acar
yalnız resimler süperrrrrrrrrrrrr bacım!...:lepi::roflol::roflol:
![]()
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnız resimler süperrrrrrrrrrrrr bacım!...:lepi::roflol::roflol:
![]()
:roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar ben de oral yolla istiyorum ama eşim şimdiye kadar 1 kere yaptı ama hep benden bekliyo artık bende bıraktım tek taraflı hiç zewvkli olmuyo soruncada yapamıyorum diyo bu arada aklınıza gelebilir temizlik bakımından sorun yok yeni banyodan çıktığımda bile yapmıyo bence çok güzel birşeydir kendisi hergün istemeyi biliyo amaklava:
sende ona yapma :dilcikar:
ya arkadaşlar bu dogyy sitili nasıl bişey ben bilmiyorum ya
Ben sevgilimle yapmıştım ama , orgazm olmadım hiç
büyük bir zevk olsa sanırım
Bide bu G noktası ney ya , bende o yok herhalde:çok üzgünüm:
ben 14 yıllık evvliyim ve ilişki sırasında hiç orgazm olmadım sadece klitoral orgazm oluyorum eşim bunu bilmiyor o harika bi insan ona kıyamadığım için bunu onunla hiç paylaşamadım o orgazm olduğumu zannediyor onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama maalesf durum bu bana yardımcı olabilirseniz sevinirim malum bu konuları kimseyle de konuşamıyorsunuz şimdiden teşekkür ederim
dil gibisi yok tabikide ama doggy style bi harika çok zevk alıyorum üstelik de defalarca orgazm oluyorumhihoyyythihoyyyt:asigim::asigim::asigim:
bence de doggy style harika
canım g noktası klitorise diyorlar
hani nasıl anlatsamm diğer adı halk arasında küçük dil derler
ben 14 yıllık evvliyim ve ilişki sırasında hiç orgazm olmadım sadece klitoral orgazm oluyorum eşim bunu bilmiyor o harika bi insan ona kıyamadığım için bunu onunla hiç paylaşamadım o orgazm olduğumu zannediyor onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama maalesf durum bu bana yardımcı olabilirseniz sevinirim malum bu konuları kimseyle de konuşamıyorsunuz şimdiden teşekkür ederim
nan bu dogyy sitili ne diye baktımda abowwwwwwwwwwwwwww :1shok:
anam sonradan tutmıcak bi tarafınız... :roflol:
ha bu arada beni ilgilendirmiyor ben sadece yorum yaptım polamik çıksın die değil