Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
the body shop larda bulursun canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama büyük alışveriş merkezlerinde var.
benim bildiklerim istanbulda içerenköy carrefour.
leventte metrocity ve kanyonda.
bu fırçayı nerde bulabılırım kozmetıkçılerdemı vardır?resımlerle anlatırsın daha ıyı anlarız tabı canım.tesekkurler
işaret parmağıyla baş parmak arasına yani elinizin üstüne beyaz oje sürün.sonra frenç yapacağınız tırnağınızın ucunu elinize sürdüğünüz ojeye batırın.çok kolay oluyor.bana kozmetik satan kız gösterdi.işallah anlatabilmişimdir.
şimdi burda nasıl anlatırım bilmiyorum ama kuaför bi arkadaşım şöyle yapıyor
mesela sol eline yapacaksa frenchi sağ avuç içine bir miktar kireç beyazı ojesini sürüyor
sol elinin parmaklarını yani daha doğrsuu tırnaklarını sağ elinin içindeki ojeye yuvarlayarak sürüyor incecik çok güzel oluyor sonra da diğer elinde tekrarlayıp üstüne rakı beyazını sürüyor ben de yapıyorum güzel oldu onun kadfar olmasa da avuç içindeki kalan ojeleri de asetonla çıkarttın mı işlem tamamdır.
şimdi burda nasıl anlatırım bilmiyorum ama kuaför bi arkadaşım şöyle yapıyor
mesela sol eline yapacaksa frenchi sağ avuç içine bir miktar kireç beyazı ojesini sürüyor
sol elinin parmaklarını yani daha doğrsuu tırnaklarını sağ elinin içindeki ojeye yuvarlayarak sürüyor incecik çok güzel oluyor sonra da diğer elinde tekrarlayıp üstüne rakı beyazını sürüyor ben de yapıyorum güzel oldu onun kadfar olmasa da avuç içindeki kalan ojeleri de asetonla çıkarttın mı işlem tamamdır.
peki bantı yapıştırınca oje dağılırsa nolcak üstüne sürünce de berbat gözükmez mi Hani ojeyi sürersin sonra elin değer saatler sonra falan elin izi kalır orda bantın da kalmasın fisfisfis Ne biliyim bi deniyim yine de