• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Kolay Frech Yöntemi

the body shop larda bulursun canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama büyük alışveriş merkezlerinde var.
benim bildiklerim istanbulda içerenköy carrefour.
leventte metrocity ve kanyonda.

the body shop larda bulursun canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama büyük alışveriş merkezlerinde var.
benim bildiklerim istanbulda içerenköy carrefour.
leventte metrocity ve kanyonda.

normalde istanbulda oturuyorum ama suan tatıl için kuşadasındayım burdada bı body shop vardı ama kapanmıs

body shopun urunlerıne baktımda oyle ıkı tane fırça var geniş uçlu bıde dar uçlu sanırım senın resmını koydugun geniş uçlu onla dahamı kolay olur acaba

bu fırçayı nerde bulabılırım kozmetıkçılerdemı vardır?resımlerle anlatırsın daha ıyı anlarız tabı canım.tesekkurler

Canım kullandığım fırçanın resmini bulamadığım için bunu koydum,fırçanın uç kısmı fikir versin diye

Bir kırtasiyeye gidip açılı resim fırçası istiyorum dersen verirler sana

Geniş uçlu alırsan daha kolay olur

Ama bence bir geniş,bir de dar uçlu fırça al,tırnak kenarlarını daha iyi temizlersin dar uçlu fırçayla

Son düzenleme:
Bahsettiğim yöntemi şimdi de resimle anlatacağım.ılk önce kullandığım açılı fırçaları göstereyim

Şimdi bir parça da havlu kağıda ihtiyacımız olacak.Tırnaktan temizlediğimiz ojenin fırçanın üzerinde kalan fazlalığını buna sileceğiz(Havlu kağıdın fırçayı temizleyeceğiniz kısmına da aseton damlatmayı unutmayın).

Geri kalan malzememiz de fransız manikürü için ne gerekiyorsa onlar :)

Önce kireç beyazını tırnağımızın üzerine sürüyoruz.

Şimdi de açılı fırçamızı asetona batırıyoruz.Asetonun fazlalığını alıp,tırnak üzerindeki kireç beyazı ojenin fazlalığını alıyoruz.

Tırnak üzerindeki oje aşağıdaki gibi kalıyor

Yukarıdaki işlemleri diğer tırnaklarımıza ve elimize uyguluyoruz.

Kireç beyazı kuruduktan sonra,üzerine bir kat rakı beyazını,rakı beyazı da kuruduktan sonra cilayı atıyoruz.

Son düzenleme:
işaret parmağıyla baş parmak arasına yani elinizin üstüne beyaz oje sürün.sonra frenç yapacağınız tırnağınızın ucunu elinize sürdüğünüz ojeye batırın.çok kolay oluyor.bana kozmetik satan kız gösterdi.işallah anlatabilmişimdir.

şimdi burda nasıl anlatırım bilmiyorum ama kuaför bi arkadaşım şöyle yapıyor
mesela sol eline yapacaksa frenchi sağ avuç içine bir miktar kireç beyazı ojesini sürüyor
sol elinin parmaklarını yani daha doğrsuu tırnaklarını sağ elinin içindeki ojeye yuvarlayarak sürüyor incecik çok güzel oluyor sonra da diğer elinde tekrarlayıp üstüne rakı beyazını sürüyor ben de yapıyorum güzel oldu onun kadfar olmasa da avuç içindeki kalan ojeleri de asetonla çıkarttın mı işlem tamamdır.

evet benim de bildiğim en pratik yöntem bu arkadaşlarınki, bant işi çok sinir bozucu hızlı çekersin dağılır, yavaş çekersin yapışır bozulur en güzeli bu tırnağı elinizdeki azıcık ojeye sürterek oluyo hiç belli olmuyo evde yapıldığı

bi de mesela ege denizi arkadaşın tırnakları çok uzun onda benim anlattıım yöntem başarılı olmayabilir topaklanabilir, ben frenchi daha kısa 1-2mm beyazlık olcak şekilde seviorum onda daha rahat olur bu dediim

Ben de o kazıma yöntemini denemiştim,her tarafa bulaştı :D Tırnaklarımın yapısı da uzun olduğu için fazla uzamasa bile uzunmuş gibi görünüyor :D

ben bu tarz fırça bulamadım kusadasının altını ustune getırdım hiçbir kırtasıyede böylesı yok ne yazıkkı,hep ucu duz olan ve uçları sert kıllardan olan resım fırçaları var.hatta çerçevecıye bıle gıttım ama ,yok ne yazıkkı...artık ıstanbula gıdınce bakıcam

şimdi burda nasıl anlatırım bilmiyorum ama kuaför bi arkadaşım şöyle yapıyor
mesela sol eline yapacaksa frenchi sağ avuç içine bir miktar kireç beyazı ojesini sürüyor
sol elinin parmaklarını yani daha doğrsuu tırnaklarını sağ elinin içindeki ojeye yuvarlayarak sürüyor incecik çok güzel oluyor sonra da diğer elinde tekrarlayıp üstüne rakı beyazını sürüyor ben de yapıyorum güzel oldu onun kadfar olmasa da avuç içindeki kalan ojeleri de asetonla çıkarttın mı işlem tamamdır.

:lepi: benim yöntem yerimseniben

Ne kadar degişik yontemlerınız var kızlar
biz normal bıldıgımz yontemle yapıyoruz dukkanda fırcayı tutup dumduz cızgı cekerek yanı :)

Ben kuafördekileri izleye izleye alıştım artık...

Önemli olan: Flormar ın ojeleri olan 77, 319, ve kireç beyazını kullanmak...

Ben kuaförleri artık beğenmiyorum bile :)

peki bantı yapıştırınca oje dağılırsa nolcak üstüne sürünce de berbat gözükmez mi Hani ojeyi sürersin sonra elin değer saatler sonra falan elin izi kalır orda bantın da kalmasın fisfisfis Ne biliyim bi deniyim yine de

Bantı çıkarırken oje dağılmıyor. Kuruyunca söküyorum bantı hemen gayet kolay oluyor birgün resimlerim size bu yöntemi.

selam arkadaslar =)ege denızı arkadasın fırçalarından arıyorum. ıstanbulda da halen bulamadım bılen varmı bu tarz fırçaları nerden bulabılırım?

Back