• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Kolay Frech Yöntemi

irem-ozge

:)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.435
342
398
Bilenler vardır ama bilmeyenler için anlatayım dedim. yerimseniben
Tırnağınıza bi kat rakı beyazı sürüyorsunuz.
İyice kurumasını bekliyorsunuz.
Daha sonra tırnağınızının ucunu açık bırakacak şekilde bant yapıştırıp koyu beyaz ojenizi sürüyorsunuz ucuna ve bantları çıkarıyorsunuz.
Kuruduktan sonra çıkarsanız daha iyi olur.
Ve uçlarınızdan kuruduktan sonra bir kat daha rakı beyazı oldu bitti işte.
deneyin süper kolay bi yöntem,
Bulaşma dağılma vs yok sositososito

ben ojeyle çiziyorum elim alıştı kolayca yapabilyorum.
bantla tabiki daha kolay ama bantı tam tırnağımın ucuna göre yapıştıramıyorum yani dümdüz duruyolar onun nasıl ayarlıyosunz ki :s

zaten bantlar tırnağa göre oval bi yapıya sahip küt tırnaklar için... ben hiç gerek duymadım almaya ojeyle çok kolay oluyo hem bantı kaldırırken dağılıyomuş...

bence de bantla yapmak yerine deneye deneye pratik kazanmaya bakın, ben 1 sene önce kendi kendime düzgün french yapmaya çalışmaya başlamıştı, şu an 5 dakkada çıtır çıtır sürüyorum :) bantla denemiştim çok dümdüz oluyor uçları, sonra vazgeçtim tekrar kendi kendime yapmaya başladım şimdi elim baya pratik kazandı, bu benim tavsiyem.. ama tabiki yapamıyorum diyorsanız başka çare de yok, sadece hiçbirimiz usta olarak doğmuyoruz biraz zaman tanıyın kendinize elinizin alışması için

Bilenler vardır ama bilmeyenler için anlatayım dedim. yerimseniben
Tırnağınıza bi kat rakı beyazı sürüyorsunuz.
İyice kurumasını bekliyorsunuz.
Daha sonra tırnağınızının ucunu açık bırakacak şekilde bant yapıştırıp koyu beyaz ojenizi sürüyorsunuz ucuna ve bantları çıkarıyorsunuz.
Kuruduktan sonra çıkarsanız daha iyi olur.
Ve uçlarınızdan kuruduktan sonra bir kat daha rakı beyazı oldu bitti işte.
deneyin süper kolay bi yöntem,
Bulaşma dağılma vs yok sositososito

peki bantı yapıştırınca oje dağılırsa nolcak üstüne sürünce de berbat gözükmez mi Hani ojeyi sürersin sonra elin değer saatler sonra falan elin izi kalır orda bantın da kalmasın fisfisfis Ne biliyim bi deniyim yine de

işaret parmağıyla baş parmak arasına yani elinizin üstüne beyaz oje sürün.sonra frenç yapacağınız tırnağınızın ucunu elinize sürdüğünüz ojeye batırın.çok kolay oluyor.bana kozmetik satan kız gösterdi.işallah anlatabilmişimdir.

bende anlatayım nasıl yaptığımı ne bant nede başka bişe :)) tırnaklarımın uç kısmına normal oje sürer gibi sürüyorum beyazı düz şekilde yani yan felan değil .yan sürülerek yapılanlarda oje fazla kaçıyor tırnak ucu kabarık gibi duruyor.tırnak ucu na beyaz ojeyi sürdük kurudu pamuklu çubuğu (yani kulak çubuğu nu) asitona batırıp elinizle fazla asitonu alıyorsunuz bir peçeteye de dokundurabilirsiniz asitonla fazla yerleri siliyorsunuz düz bi şekilde böylece düz bi frenchiniz oluyo üzerine de ojenizi sürdünüzmü tmm rakı beyazı en çok kullanılan renk fakat uçuk pembe ve tırnak etine yakın renklerde kullanılabilir.ayrıca taşan ojelerinizi de asitonlu çubuklarla temizleyebilirsiniz.

bende pamuklu çubukla aynı busekılde sılerek yapıyorum suan tırnaklarım çok kısa ve yamuk oldugu için suan yapmadım ama ayak parmaklarımada bu sekılde yapıyorum daha kolay hatta suan ayagıma bu sekılde yaptım.daha kolay yöntemı varsa yenılıklere açıgım bantla yapamıyorum yamuk oluyo seffaf oldugu ıcın bant ...

Hayır canım şu resim fırçaları...Resmini bulursam eklerim şimdi...

The_Body_Shop_Far_Karistirma_Fircasi_ce041bd.jpg

Benim kullandığım fırçanın uç kısmı böyle

Son düzenleme:
Ben frenchi şöyle yapıyorum...Kireç beyazını tırnağın ucuna sürüyorum...Sonra açılı fırçayı asetona batırıyorum...Asetonun fazlalığını alıp,o tırnağa sürdüğüm beyaz ojenin fazlalığını alıyorum...Sonra da rakı beyazını,en son da cilayı sürüyorum...Ve çok düzgün oluyor...

Dün aseton almayı unutmuşum,bugün alırsam uygulamayı resimli gösteririm :)

Son düzenleme:
şimdi burda nasıl anlatırım bilmiyorum ama kuaför bi arkadaşım şöyle yapıyor
mesela sol eline yapacaksa frenchi sağ avuç içine bir miktar kireç beyazı ojesini sürüyor
sol elinin parmaklarını yani daha doğrsuu tırnaklarını sağ elinin içindeki ojeye yuvarlayarak sürüyor incecik çok güzel oluyor sonra da diğer elinde tekrarlayıp üstüne rakı beyazını sürüyor ben de yapıyorum güzel oldu onun kadfar olmasa da avuç içindeki kalan ojeleri de asetonla çıkarttın mı işlem tamamdır.

Back