- 24 Eylül 2018
- 97.007
- 292.132
Etiket denince benIyiki etiketlemissin yoksa unutmuştum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiket denince benIyiki etiketlemissin yoksa unutmuştum ben
Sen bilirsin cancağızım
Kız katıldım da son olur diyorum bu ay transfer olucak ondanAyy kuzu katildin mi katılmadın mi anlamadim
Geçmiş olsun yasomÇok şükür Kukrişkom, ateşle başım dertte sabah beri. Onun haricinde süperim.
Sen nasılsın canım benim, sonuçlarını aldın mı?
O kadar tuzlunun üstüne tatlı lazımdı zaten elticim.Çok istediler elticim bakalım neler çıkacak:)
Heee rabbim sevindirsin inş da son olsun hayırlı haberler alalım canım lattemKız katıldım da son olur diyorum bu ay transfer olucak ondan
İnşallah güzel sosyalim inşallahHeee rabbim sevindirsin inş da son olsun hayırlı haberler alalım canım lattem
Sağ olasın Frida’m, hasta olmamam lazım, kısa sürede toparlarım inşallah.Geçmiş olsun yasom
Aa geçmiş olsun canım,hep iyiliğin sağlığın daim olsun .Çok şükür Kukrişkom, ateşle başım dertte sabah beri. Onun haricinde süperim.
Aynen elticim o tarz istiyorumO kadar tuzlunun üstüne tatlı lazımdı zaten elticim.
Bu defa sadece muhallebi tarzı değil mi?
Kendimi toparlarsam uydurmasyon bir tarif bulurum elticim.
Aşkom yazdım sana kaynadı aradaKukrim aşkooooo
Rabbim şifa versin elticimÇok şükür Kukrişkom, ateşle başım dertte sabah beri. Onun haricinde süperim.
İnşallah güzel sosyalim inşallah
Güzel haberlerinizi alalım inş canimlaarrrr rabbim önce sizi sevindirsin inşSağ olasın Frida’m, hasta olmamam lazım, kısa sürede toparlarım inşallah.
Hep iyi gitsin Kukrişkom, çok sevindim istediğiniz gibi gitmesine.Aa geçmiş olsun canım,hep iyiliğin sağlığın daim olsun .
Aldım canım bir aylık ilaç verdi sonra yine tahlil işte hep kontrol altında olacağım .
3 .ayda herşeyi baştan yaptıracakmışım check up gibi detaylı .
Şu anda istediği gibi gidiyor bakalım
Görmedim çiçeğimAşkom yazdım sana kaynadı arada
Hazırda olanı fasilleden paylaşalımAynen elticim o tarz istiyorum
Yani soğuk baklava,sütlü nuriye,laz böreği,trileçe falan yok,pasta türevleride yok:)
Bisküvili olanlar var birde kup ve kalıpta olanlar:)
Kazandibi almadılar iyi olursan sen yap:)
Sağol canım amin ,senin de herşey gönlünüzce olsun rast gitsin inşallah aklımdasınHep iyi gitsin Kukrişkom, çok sevindim istediğiniz gibi gitmesine.
Geçmiş olsun kukriskom, Allah işini rast getirsin inşSağol canım amin ,senin de herşey gönlünüzce olsun rast gitsin inşallah aklımdasın