- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Ooo hadi bakalım tebriklerimi yolluyorum ben de kokulu kokuluBitti bitti kokulu kokulu öpücükler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo hadi bakalım tebriklerimi yolluyorum ben de kokulu kokuluBitti bitti kokulu kokulu öpücükler
Nasılsın yasoBeklemediğim bir kategori olmuş. Kenardan izleyeyim bir süre Cancağzım.
Çok teşekkür ederim kukriskom darısı hepinize yeniden inşOoo hadi bakalım tebriklerimi yolluyorum ben de kokulu kokulu
Bende cok özledim herkesi atmosferiİyi yaptın özledik seni burada
Bomba gibi dön aramiza canım lattembize latte yapBende cok özledim herkesi atmosferi
Tesekkur ederim canım aldım tarifimi
abla yasak olanlari ilk msj da yok sanki ben baktim bu sefer ilk msjaOnlar yasak sadece muhallebi yapıyoruz trileçe bile yok:)
Size ne latte yapabilirim ne başka bişey artıkBomba gibi dön aramiza canım lattembize latte yap
Rica ederim Miniketiket icin tesekkurler
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim kukriskom darısı hepinize yeniden inş
Rica ederim canım, sevindimTesekkur ederim canım aldım tarifimi
Ayy kuzu katildin mi katılmadın mi anlamadimSize ne latte yapabilirim ne başka bişey artık
Son yarışmam olur heralde transfer öncesi
Sen bilirsin cancağızımBeklemediğim bir kategori olmuş. Kenardan izleyeyim bir süre Cancağzım.
Ben vermiyorum canım:)abla yasak olanlari ilk msj da yok sanki ben baktim bu sefer ilk msja
Çok istediler elticim bakalım neler çıkacak:)Beklemediğim bir kategori olmuş. Kenardan izleyeyim bir süre Cancağzım.
Iyiki etiketlemissin yoksa unutmuştum benRica ederim canım, sevindim
Aaaa unutmuştum teşekkür ederim etiket için jennam
Çok şükür Kukrişkom, ateşle başım dertte sabah beri. Onun haricinde süperim.Nasılsın yaso
Rica ederim canımAaaa unutmuştum teşekkür ederim etiket için jennam