Zor ya. Tepsiye ilk ince kat döküyorsun, onu yakıyorsun. Sonra tekrar dök yak. Pişince tepsiden çıkacak mı vs. Riskli. Elinde heran patlayabilirRefika'nın Mutfağında kazandibi videosunu izledim. O bile tabağa servis yaparken zorlandı
Ay evet ben onu da beceremedim. İzlerken çok kolay gelmişti oysaki.Ben dün saray sarması denedim. Hiç düşündüğün gibi olmuyor. Sarılmadı, dağıldı vs. Onlar daha zor. Bilen birinin yapması lazım
Ben ilk evlendiği yıllar ikisinide yapıyordumBen kazandibi yapmıştım bir keresinde, gayet güzel olmuştu. Ama krem karameli elime yüzüme bulaştırırım gibi geliyor.C A N O
Şimdi karamelin de çakmasını yapıyorlarBen kazandibi yapmıştım bir keresinde, gayet güzel olmuştu. Ama krem karameli elime yüzüme bulaştırırım gibi geliyor.C A N O
Sunum olmasa yapılırZor ya. Tepsiye ilk ince kat döküyorsun, onu yakıyorsun. Sonra tekrar dök yak. Pişince tepsiden çıkacak mı vs. Riskli. Elinde heran patlayabilir
İşte izlerken kolay gelen, uygularken olmuyor bazen.Ay evet ben onu da beceremedim. İzlerken çok kolay gelmişti oysaki.
Sen yaparsın nevoşBen ilk evlendiği yıllar ikisinide yapıyordumAma uzun zamandır yapmıyorum
Demek o zaman kolay geliyormuş sütlü tatlılar
Evde denemek lazım.Sunum olmasa yapılır
Ben soğuk baklava yapayımİşte izlerken kolay gelen, uygularken olmuyor bazen.
Sen yaparsın nevoş
Tamam deneme listesine ekleEvde denemek lazım.Hiç yapmadım
Sen onu el açması yapıyorsun değil mi normaldeBen soğuk baklava yapayım
Bir defa hazır yufka ile tatlı yaptım ve o son olduSen onu el açması yapıyorsun değil mi normaldeyapanlar hep hazır yufka kullanıyor
Bende sevmiyorum iyi olmuyorBir defa hazır yufka ile tatlı yaptım ve o son olduOnunla uğraşacağım üç tepsi baklava açarım
Gereksiz uğraştırıyorBende sevmiyorum iyi olmuyor
Oo sen onu da yapmıştınGereksiz uğraştırıyor
Ama Bülent börek onunla güzel oluyor
O almadı canımOo sen onu da yapmıştın
Rulo şeklinde de yapıyorlar
Blue_Peri tarif aldı mı nevoş. Neti bitti herhalde görünmüyor
Unutmuştur belkiO almadı canımAlmak istese yazardı
Umarım öyle değildirUnutmuştur belki