- 8 Haziran 2013
- 56.117
- 149.022
Bence sayı gayet iyi. Yine yapmayanlar çıkar tabiÇok değil ya 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sayı gayet iyi. Yine yapmayanlar çıkar tabiÇok değil ya 24
Benimki de biliyor. Önceden Antep’te yaşadığını falan.Pek sevmiyordur
Tarif bulamayanda varBence sayı gayet iyi. Yine yapmayanlar çıkar tabi
Nevoşu bilmeyen yokBenimki de biliyor. Önceden Antep’te yaşadığını falan.
Benimkilerde sizi biliyorBenimki de biliyor. Önceden Antep’te yaşadığını falan.
Genel popüler olanları istiyor herkesTarif bulamayanda var
Görmeden sevdik birbirimiziBenimkilerde sizi biliyor
Kazandibi, krem karamel boştaGenel popüler olanları istiyor herkes
İkide bir dedikodu gündemiyle Instagram DM’ne düşüyorum tabii…Benimkilerde sizi biliyor
Aynen öyle canımGörmeden sevdik birbirimizi
Gıybet onlineİkide bir dedikodu gündemiyle Instagram DM’ne düşüyorum tabii…
Eşim alıştı gece 12 bile olsa kim demiyorİkide bir dedikodu gündemiyle Instagram DM’ne düşüyorum tabii…
Onlarında yapımı zor tutar tutmaz riskli diye almak istemeye bilirlerKazandibi, krem karamel boşta
Krem karamel beni çok ürkütüyor mesela.Onlarında yapımı zor tutar tutmaz riskli diye almak istemeye bilirler
Ben hiç denemedim. Masterchef den az çok biliyorum. Yarışmacılar bile tutturamıyorKrem karamel beni çok ürkütüyor mesela.
Onlarında yapımı zor tutar tutmaz riskli diye almak istemeye bilirler
Bende çekiniyorum onları yapmayaKrem karamel beni çok ürkütüyor mesela.
Refika'nın Mutfağında kazandibi videosunu izledim. O bile tabağa servis yaparken zorlandıBen hiç denemedim. Masterchef den az çok biliyorum. Yarışmacılar bile tutturamıyor
Ben dün saray sarması denedim. Hiç düşündüğün gibi olmuyor. Sarılmadı, dağıldı vs. Onlar daha zor. Bilen birinin yapması lazımBende çekiniyorum onları yapmaya
Yarışma için riskli geliyor
Ben kazandibi yapmıştım bir keresinde, gayet güzel olmuştu. Ama krem karameli elime yüzüme bulaştırırım gibi geliyor. C A N OBende çekiniyorum onları yapmaya
Yarışma için riskli geliyor
İlk evlendiği yıllar en çok onları yapıyordum. Ama denemeyeli çok olduBen dün saray sarması denedim. Hiç düşündüğün gibi olmuyor. Sarılmadı, dağıldı vs. Onlar daha zor. Bilen birinin yapması lazım