- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.563
O da gelecek hissedeceksin yasocanim gün gelince tekme atacaklar annelerine yaramazlar inş çok şükür iyilik sağlık bugünümüze yasocanBir şey hissettiğim yok ki Frida’m
Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da gelecek hissedeceksin yasocanim gün gelince tekme atacaklar annelerine yaramazlar inş çok şükür iyilik sağlık bugünümüze yasocanBir şey hissettiğim yok ki Frida’m
Sen nasılsın?
Ekşi sevmiyolar demek
Adı üstünde tatlı olmalı ama, ben severim ekşi tatlı portakal limon da çok iyi oluyorEkşi sevmiyolar demek
Evet ikisi çok uyumluydu ki canom ekşi aliyorsun alttan tatlı vuruyor oooff muhteşemAdı üstünde tatlı olmalı ama, ben severim ekşi tatlı portakal limon da çok iyi oluyor
Evet çok sıkıcı gerçekten bitmediGeçmek bilmeyen ocak ayı yapmışlar. Bitmedi gitti
Bunu burdan alınnnKK neyi seviyor çözen yok zaten
Teşekkür ederim ama daha oylama bitmedi. Daha değişebilir
Son gün inanacak 86 nin hâlâ yetisecegini düşünüyor galibaBunu burdan alınnn
Ohhhhh fasulye oldu çok şükürBunu burdan alınnn
Oy bile kullanılmıyor nasıl yetişecekSon gün inanacak 86 nin hâlâ yetisecegini düşünüyor galiba
Ahh nerdeee eski kkOy bile kullanılmıyor nasıl yetişecek
Kaç gündür birincimiz 100 bile olmamış, çok az oy kullanılıyor : (Ahh nerdeee eski kk
Artık çok oy kullanılmıyor acaba neden 1000 oy kullanıldığı zamanlar olurdu üyelerin hoşlarına gitmiyor mu acabaKaç gündür birincimiz 100 bile olmamış, çok az oy kullanılıyor : (
İki gün var dahaBunu burdan alınnn
Sen 300 küsür oyla chesecake de bile emin değildin bana diyene bakSon gün inanacak 86 nin hâlâ yetisecegini düşünüyor galiba
Ben artık büyüdüm ablasıSen 300 küsür oyla chesecake de bile emin değildin bana diyene bak
İllaki 1 tur elime düşersin sen. O zaman göreceğizBen artık büyüdüm ablası
15 oyu geçince kapanmıyo fark bildirimler kifayetsizSen 300 küsür oyla chesecake de bile emin değildin bana diyene bak
İllaki 1 tur elime düşersin sen. O zaman göreceğiz