- 28 Haziran 2011
- 59.256
- 149.519
Teessüf ederim canocanimBeslemeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teessüf ederim canocanimBeslemeli
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah hemsosuuBenim ameliyatım var ,haftaya Ptesi
Yeni gelin gibisin kuzu yaaa , oynamaya niyetin yokta yerim dar diyorsunsana yaparım özel
Beni dinleselerBu kız ne zaman tamam demeyi öğrenecek aşkom?
Ne ameliyatı aşkoBenim ameliyatım var ,haftaya Ptesi
Bir kirazlı kurabiye vakası olabilirBen susuyorum Nevos söylesin merak ediyorum fikrini canom Nevreste
Sağol hemşocanimÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah hemsosuu
Pek umut vadeden bir tarif değil
kalmamış
farzettim tmm şampiyon akıllı ol
oldurursun bibiğim
sen onuda uydurtursun
Yazarım aşkomNe ameliyatı aşko
Bence olur ya magnolianın ekmeğini ben de yedim çünküBelkide bu sefer birinci olmayacak beybi şuan bana magnolia ve sütlaç alan kin besliyormus
Ben tutturmadım yav, ben baklavaya da okeydimSizden korkulur. Bir pasta kadar önü açık bir kategori Boşuna mı sütlü tatlı diye tutturdunuz
Tamamen deniyorum nevos göreceğizBir kirazlı kurabiye vakası olabilir
Hadi bakalım, yasaklanir kurtuluruz o zaman beybiBence olur ya magnolianın ekmeğini ben de yedim çünkü
ben böyleyimYeni gelin gibisin kuzu yaaa , oynamaya niyetin yokta yerim dar diyorsun
geçmiş olsun jennamBenim ameliyatım var ,haftaya Ptesi
Ah kalbimmmmmmmargiciim msjnada dönemedim fıstıgım ya kızlarda anaları gibi gezmeyı sevdıler bence ondan rahat gezdık cok sukur artık fizana bile giderim yavruşkolarımla dogum gunu konseptıne gelirseeeem, sanırım atlı karınc olacak pembe
Kuzu yaaaa ,bende öyleydim girince alıştımben böyleyim
bende azcük kıtlıkta vvarKuzu yaaaa ,bende öyleydim girince alıştım
He heee kesin öyledir tövbe tövbe yaaabende azcük kıtlıkta vvar
az biraz beceriksizlikte