- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Yalancı olmamak için olmam şart artıkKesinlikle ,de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalancı olmamak için olmam şart artıkKesinlikle ,de
Sonrasında ağrısız yaşama kavuşacaksın aşko,bir de böyle düşünYalancı olmamak için olmam şart artık
Ahhh bundan emin olsamSonrasında ağrısız yaşama kavuşacaksın aşko,bir de böyle düşün
O kadar doktor aynı anda yanılamazAhhh bundan emin olsam
Aşko son gittiğim(geçen hafta) bana bakmadı bile Adım çıkacak bıktılar bendenO kadar doktor aynı anda yanılamaz
O değişik olan mi bu aşko? Yoksa başka bir değişik mi ?Aşko son gittiğim(geçen hafta) bana bakmadı bile Adım çıkacak bıktılar benden
Bu başka aşkoO değişik olan mi bu aşko? Yoksa başka bir değişik mi ?
Sırayla gelselerdi keşke aşko,artık Martta yapacak olana gir bence senBu başka aşko
Evet canım şubat ayında ona gidip sıra alayım.Sırayla gelselerdi keşke aşko,artık Martta yapacak olana gir bence sen
Ben bilmiyordum ameliyat olmayı deseydin bazıları çok ukala oluyor,zaten hastayız diye gidiyoruz,az merhamet git aşkom git,ay bitiyor zaten artık.Evet canım şubat ayında ona gidip sıra alayım.
Buna kanamam çok dedim. Parça alındı mı dediAlındı dedim. Ne çıktı polip
Eee histereskopi yapmadılar mı? Yok miyom, kitle ve endometriozis var dedimGit ameliyat olsana dedi
Eee muayene edin birde siz bakın dedimBen bilmiyordum ameliyat olmayı deseydin bazıları çok ukala oluyor,zaten hastayız diye gidiyoruz,az merhamet git aşkom git,ay bitiyor zaten artık.
Hak etmiş uyuz oldum iyiceEee muayene edin birde siz bakın dedim
Bakamam daha büyük hastanelere git dedi
Aslında diyecektim. Sizi sorarlarsa o küçük işlerin doktoru derimAma neyse dedim
Aşko ben bunların yüzünden korkuyorum hepsi aynıHak etmiş uyuz oldum iyice
Haklısın aşko,bazılarıyla çok güzel iletişim kuruluyor,oyle birine denk gelsen keşke ,derdini anlatsan rahat rahatAşko ben bunların yüzünden korkuyorum hepsi aynı
Yok aşkoHaklısın aşko,bazılarıyla çok güzel iletişim kuruluyor,oyle birine denk gelsen keşke ,derdini anlatsan rahat rahat
İnşallah denk gelir aşkomYok aşko
Akışına bırakacağız artık aşkomİnşallah denk gelir aşkom
Hayırlısı inşallah aşkom iyileşiyorum şükür,Cuma kontrolüm var ,bakalım ne diyecekAkışına bırakacağız artık aşkom
Sen nasılsın İyileştim mi
Çok iyi ol inşallah aşkomHayırlısı inşallah aşkom iyileşiyorum şükür,Cuma kontrolüm var ,bakalım ne diyecek
Sen de inşallah aşkomÇok iyi ol inşallah aşkom