En Kendini Beğenmiş / Övüngeç KK Üyesi

En Kendini Beğenmiş / Övüngeç KK Üyesi

• Ankete Katılan
    124
  • Anket Kapalı .
hep aynı isimler etrafında anket düzenlenmiş kazen üyeleri kova,kova bu geldi

İsim göndermeye geç kalmasaydım, işte buraya bir önerim vardı ve oyum direk ona olurdu.

bu dalda bı weiss ismi yakışırdı ama neyse bu daldan bu sene şampıyon çıkmıycak malesef seneye inşşş weiss kupayı kaldırır

Bu anketi tarihin derinliklerinden çıkarmakta varmış kaderde...
Listede görünmüyordu naaappiimmmm....

bu kategorı iyi bişi mi?
iyi olarak algılayanlar var bence ...................
birileri adımı yazmış, ama oy vermeye çekinmiş galiba

Son düzenleme:
anlamadım gitti. halbuki ne kadar mütevazı bır hatunumdur ben

Ahh bende öyleydim (mişim) bir zamanlar,KK şartları istesemde mütevazi ağır başlı Elossa'yı kaldıramıyor
Tabloya bakıp şu an en haz aldığım şey şu;
(bana göre) İyiler ve kötüleri bir araya getirip seçme hakkını veriyorum,farkında olmadan hepsini bir arada toplamayı başarmışım,istesem olmaz

sanırım uyku sersemi oy vermek iyi olmuyormuş, çok yanlış anladım, ausencia dedim, benim düşündüğüm yazdıklarını en beğendiğin tarzında bir şeydi, adaylara bakınca da kötü anlamda bir anket oldugunu düşünmemiştim.

üzgünüm ausencia

Hiç önemli değil cholen Vermek istediğin anlamda oyunu kabul ettim ben .

Zaten bu kategoride aldığım oyların büyük bir kısmı bana ait değil

Elossa diyorum neden dediğimi o biliyor zaten o yemeklerle övünmesi lazım zaten

Elossa diyorum neden dediğimi o biliyor zaten o yemeklerle övünmesi lazım zaten

Teşekkür ederim canım,beni anlaman cok hos...bende bu ankette bulunmaktan başka anlamlar cikarmiyorum zaten...
Su sitede benden mutlu huzur dolu giden evliligim mutfak hunerlerim haric kimse beyanda bulundugumu goremez,hakli olarak bunlarlada ovunurum yani...ama insanlar buna alisik olmadigindan ters tepiyor simarik ukala bi kadin gibi kabul edip bide ettiriyorlar...guluyorum geciyorum maksat eglenmek ya

Son düzenleme:
"çok güzelim" diye konu açan üyeye "resim paylaş da görelim bakalım benden güzel misin??" diyen arkadaşa benim oyummm ^^

En'ler yarismasindan bir konuyu okumadan oy vermisim burda. Sonra o konuyu okuyunca icimden gecen aday degisti. Ama oy vermis bulundum malesef. Gercekten de kendini begenmisligin bu kadari...

En'ler yarismasindan bir konuyu okumadan oy vermisim burda. Sonra o konuyu okuyunca icimden gecen aday degisti. Ama oy vermis bulundum malesef. Gercekten de kendini begenmisligin bu kadari...

al benden de o kadar.. resmen oyumu boşa harcadım, halbuse çok sağlam bir adayım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…