En Kendini Beğenmiş / Övüngeç KK Üyesi

En Kendini Beğenmiş / Övüngeç KK Üyesi

• Ankete Katılan
    124
  • Anket Kapalı .
al benden de o kadar.. resmen oyumu boşa harcadım, halbuse çok sağlam bir adayım oldu

ben bileydim kendimi yazardım nasıl datlu nasıl pıtırcık nasıl şeker bi insanım oysa ki,birinci olmak benim hakkımdı itiraz ediyorum

ben bileydim kendimi yazardım nasıl datlu nasıl pıtırcık nasıl şeker bi insanım oysa ki,birinci olmak benim hakkımdı itiraz ediyorum

ben seni ısınamadıklarıma yazacaaadım, ilahi adalet ben yollayamadan bitti

al benden de o kadar.. resmen oyumu boşa harcadım, halbuse çok sağlam bir adayım oldu

Gitti 2 oyum Ben varken nasıl aklınızdan başkalarını geçirdiniz ofisim ve kadesacım ya

ben seni ısınamadıklarıma yazacaaadım, ilahi adalet ben yollayamadan bitti

bende sen,depreşif ve parkon arasında kalmıştım ne yalan söyliyim artık kısmet seneye

Gitti 2 oyum Ben varken nasıl aklınızdan başkalarını geçirdiniz ofisim ve kadesacım ya

auscum şuanda kendimden daha mükemmel birini göremiyorum

:
bende sen,depreşif ve parkon arasında kalmıştım ne yalan söyliyim artık kısmet seneye

auscum şuanda kendimden daha mükemmel birini göremiyorum

Peh,yokluğumda kuzular kurda dönüşmüş bakıyorum.
Mikemmel yazınca benden bahsediyon diye geldim

Bu kategoride ben yokum, kime kullansam bilemedim be.

İki adayım vardı, kararsız kaldım ama oyumuzu kullandık bakalım, bu arada bu kategoriyi iyi zanneden arkadaşlar olmuş ama bence; mütevazilik-in, kendini beğenmişlik-out

Burda Cudana`ya kullanmak istiyordum anladığım kadarıyla kendisi nick değiştirmiş. Evridiki olmuş.

ben övüngeç değilim, ben gerçekleri söylüyorum. mükemmel olmak suçmu?

özgüveninden dolayı carrie verdim oyumu yani insanın kendini begenmesi güzel bişi abartmadıktan sonra ben kendimi beğenmem hiç mesela kendimle daha barışık olmayı isterdim kötü anlamda değil yani oyum başarılar

ben övüngeç değilim, ben gerçekleri söylüyorum. mükemmel olmak suçmu?

Mükemmelliğe, eklenecek bir şey değil de çıkarılacak bir şey bulunamadığında ulaşılır. Antoine de Saint Exupery

senden bişey eksilse olmaz yani demekki sen mükemmelsin özledim galba seni yoklugun farkedildi gri gri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…