En Kendini Beğenmiş / Övüngeç KK Üyesi

En Kendini Beğenmiş / Övüngeç KK Üyesi

• Ankete Katılan
    124
  • Anket Kapalı .
al benden de o kadar.. resmen oyumu boşa harcadım, halbuse çok sağlam bir adayım oldu :27:

ben bileydim kendimi yazardım nasıl datlu nasıl pıtırcık nasıl şeker bi insanım oysa ki,birinci olmak benim hakkımdı itiraz ediyorum :41:

ben bileydim kendimi yazardım nasıl datlu nasıl pıtırcık nasıl şeker bi insanım oysa ki,birinci olmak benim hakkımdı itiraz ediyorum :41:

ben seni ısınamadıklarıma yazacaaadım, ilahi adalet ben yollayamadan bitti :27:

al benden de o kadar.. resmen oyumu boşa harcadım, halbuse çok sağlam bir adayım oldu :27:

Gitti 2 oyum :52: Ben varken nasıl aklınızdan başkalarını geçirdiniz ofisim ve kadesacım ya :ssz:

ben seni ısınamadıklarıma yazacaaadım, ilahi adalet ben yollayamadan bitti :27:

bende sen,depreşif ve parkon arasında kalmıştım ne yalan söyliyim artık kısmet seneye :27:

Gitti 2 oyum :52: Ben varken nasıl aklınızdan başkalarını geçirdiniz ofisim ve kadesacım ya :ssz:

auscum şuanda kendimden daha mükemmel birini göremiyorum :60:

:
bende sen,depreşif ve parkon arasında kalmıştım ne yalan söyliyim artık kısmet seneye :27:

auscum şuanda kendimden daha mükemmel birini göremiyorum :60:

Peh,:ssz:yokluğumda kuzular kurda dönüşmüş bakıyorum.:ssz:
Mikemmel yazınca benden bahsediyon diye geldim:ssz:

Bu kategoride ben yokum, kime kullansam bilemedim be.:27:

İki adayım vardı, kararsız kaldım ama oyumuzu kullandık bakalım, bu arada bu kategoriyi iyi zanneden arkadaşlar olmuş ama bence; mütevazilik-in, kendini beğenmişlik-out :31:

özgüveninden dolayı carrie verdim oyumu yani insanın kendini begenmesi güzel bişi abartmadıktan sonra ben kendimi beğenmem hiç mesela kendimle daha barışık olmayı isterdim kötü anlamda değil yani oyum başarılar:54:

ben övüngeç değilim, ben gerçekleri söylüyorum. mükemmel olmak suçmu?

:1::1:

Mükemmelliğe, eklenecek bir şey değil de çıkarılacak bir şey bulunamadığında ulaşılır. Antoine de Saint Exupery

senden bişey eksilse olmaz yani demekki sen mükemmelsin :27::52: özledim galba seni yoklugun farkedildi gri gri:ssz:

Back