Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yıkarsan niye kabul etmiyim. amannn bi tencere senden kıymetlimi
Ay Ezine77 bu hemşireler manyak marifetli oluyor yaaa...
Ne bu tarifler be...off...-tatlicadiarzu-canım çekti...
Ay ben üşeniyorum böööle şeyler yapmaya...
Yaparım da çok sık değil...
Ama bir kaç tarifin pratik, fazla yorucu değil,onlara ara ara gelip bakıcam,[/QUOT
sağol canım evet ben çoğunlukla pratik tarifleri yazıyorum buraya.aslında daha tarifler var da , bazıları denenmiş değil.önce kendim deneyip zehirlenme riskini size bırakmıyayım diyorum.keşke daha katılımcı olsa da yeni şeyler paylaşsak .yoksa, biz evde 2 kişi olduğumuzdan ve çalıştığımızdan elimdeki tarifleri sık sık deneyip,bitirip,yenilerine geçemiyorum.malum bi de kilo alma tehtidi var..ben de yapıp yapıp hastanedeki arkadaşlara götürüyorum ..ama ben boğazıma çoook düşkünüm yaaa..ve çok mızmızım.hastanedeki yemekleri beğenmeyip çoğu zaman evden yemek götürüyorum daha bi deklava:..nolcek benim halim bilmem..
selam kızlar a.s.
bu topik tam benlik şu dakkikadan sonra abone oldum bilesin ezine hanımcımzemuszemus
çok çok tebrik ederim ezinecim vereliniortakharika bir konu açmışsınızalkisalkisalkis bende ne zamandır hep diyordum keşke bütün güzel tariflerin bir arada oldugu bir yer olsaydı diye ama böyle bişey hiç aklıma gelmemişti dogrusu:uhm: bundan sonra bende merakla takip ederim burayıCADIARZU
bişey sormak istiyorum daha önce burda verdiğim tariflerden ekleyebilirmiyim yoksa hiç burda olmayan bişeymi koymam gerekir yardımcı olursanız sevinirim canmfisfisfis
ayrıca tariflerin hepsi süper en son fırındaki levrekte muhteşemdi yalnızalkisalkisalkis
oooooooo süper görünüyo arkadaşım.eline sağlık.çok marifetlisin sen de yaaaaaaa...
arkadaşlar en iyi sonuç aldığımız tarifleri paylaşalım mı?
ben başlatıyorum.
Kaynana Boğan :)
Malzemeler:250 gr margarin (veya tuzsuz tereyagi),1 bardak pudra sekeri,2 yumurta,1 bardak un,Aldigi kadar nisasta,1 kabartma tozu
Yapılışı : Oncelikle margarin, pudra sekeri ve yumurta iyice karistirilir. Daha sonra unu, kabartama tozu ilave edilip aldigi kadar nisasta ile yogrulur. Onceden isitilmis (325F - 170C) firinda pisirilir. Afiyet olsun...
kurabiye canavarı olarak tarif çok hoşuma gitti yanlız yapmadan bikaç soru sorcam(acemiyimde biraz:)) ilk önce margarin oda sıcaklığındamı oluyor yoksa eritiyormuyuz birde yaklaşık olarak ne kadar nişasta gidiyor sanırım birde mısır nişastası olcak galiba biliyorum çok soru sordum ama çok güzel gözüküyor teşekkürleropuyorumnanaktan