• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri En iyi saç kremi hangisi önerilerinize ihtiyacım var lütfen bi yorum

ececimx

SEVİLİYORUMM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
932
57
648
35
İstanbul
slm arkadaşlar iyi bir saç kremi lazım bana kullandıgınz bir kremi önerrmısınz :uhm::uhm::uhm:

bende aynı konudan muzdaribim sampuanda bir sıkıntım yok organıcum tamamen bitkisel bir şampuan kullanıyorum ama saç kremine gelince sanki kullandığım krem saçlarımı döküyor bende mavi su kullanmaya karar verdim krem yerine .

l'orael elseve çimento etkili fevkaladenin fevkinde ki benim saçla platin sarı orial var bebişlerim dökülmeyide engelliyor ayriyeten

gliss in kırmızı saç bakım kürü var ısıya dayanıklı olan onu kullanmaya yeni başladım ben hemen farketti saçım dolgunlaştı daha kalın durdu elektriklenmedi birde glissin şişedeki turuncu kremi var o da güzel .

bc Bonacure kesinlikle süper ;) saclari yumsacik yapioo... bn cok begendimmm valla herkeze tavsiye ederimm... gliss fln bunun yaninda faso fiso kaliyor :D

Sampuanida ve kremide var ama ben sadece ACıL KURTARMA KÜRÜnü kullanmiyorum

bc Bonacure HairTherapy:
- Tanı: Yıpranmış, rengi açılmış ve röfleli saçlar. BC HAIRTHERAPY: BC ACıL KURTARMA içeriğindeki aminoasit ve CuraTec proteinleri ile saç yapısını içten yoğun olarak yeniden yapılandırır.
- Sonuç: Esnek, sağlıklı, güçlü ve parlak saçlarla uzun süreli kalıcı güzellik.
- Uygulama: Saçınızı BC ACıL KURTARMA ŞAMPUANI ile yıkayınız. Daha sonra havlu ile nemi alınmış saça masaj yaparak uygulayınız, 5-10 dakika bekledikten sonra durulayınız. AciL kurtarma

Ben bütün forumdan özetliyimkaydirigubbakcemile4 :
1-Elidor (Zytinyağlı)
2-Elseve (Arı Sütü/Çimento,seramid)
3-Gliss
4-ıpek (sarı kutu)

En çok yazılanlar bunlar gördüğüm kadarıyla,pantene saçı döküyomuş.Bnde elseve arı sütü alıcam sanırım.

her krem sacları hem döker hemde yıpratır sade taramanıza yardımcı olur ilaki krem diyosanız ipek türk malı hepsinde iyi

ben selesta saç bakım kremini öneriyorum.şampuanı da çol güzel tereddüt ederek aldım ama çok memnunum ve bitkisel bir şampuan ve saç kremi

gliss kullanıyordum..ama saçlarım çok dökülmeye başladı şimdide elidor kullanıyorum ama ondan da memnun değilim şutarafagitti

Back