Pudra, Fondöten, Kapatıcılar En İyi Pudra ?

• Konu Sahibi elif_a_k_
Kızlar ben revlon pudra kullanıyorum çok ama çok güzel ve fiyat acaip uygun. Ama Türkiyedeki mağazalarda yok internetten ebay'den alıyorum. Amerikadayken görmüştüm ilk, bakmıştım 4-5 dolar bişi almıştım bir kaç renk tonunu. Buğday ten için "medium no:840"ya da biraz yanınca "medium/deep no:850" iyi oluyor. İster tek, ister max factor 109 numara fondötenin üzerine kullanıyorum çok iyi.

• Konu Sahibi elif_a_k_
catrine arley nerede satılıyor. Ayrııca Max factor mu catrine arley mi daha iyi ikisini de kullanan varmı?

• Konu Sahibi elif_a_k_
benefit diye bir markanın pudrası varmış.nette satılıyor.ürünü tanıtırlarken pudra ve fondaten arası nüthiş bir şey deniliyor bilen duyan varmı acaba?

• Konu Sahibi elif_a_k_
kızlarr catherine arley aldımm dun yorumları okuyup gayet memnunummzemuszemus

• Konu Sahibi elif_a_k_
catrine arley nerede satılıyor???

• Konu Sahibi elif_a_k_
kucuk bi parfumerıde buldum ben canım bızım mahalledekııı:)

• Konu Sahibi elif_a_k_
ben alix avien kuLLanıyorum çok memnunum...

• Konu Sahibi elif_a_k_
Ben hiç görmüyorum buralarda

• Konu Sahibi elif_a_k_
Rosense'in pudrası resmen ipek gibi arkadaşlar.
Ancak her yerde bulunmuyor ve ıstanbulda RosenseShop olmadığı için ben internetten sipariş ediyorum.

13 TL.

• Konu Sahibi elif_a_k_
pudra kullanmıyorum ama kullananlar en çok mac transparanı beğeniyorlar...

• Konu Sahibi elif_a_k_
Rosense'ın pudrası nasıl kızlar?
Yağlı ciltler için uygun mu yapısı, matlık sağlar mı gün boyu?:ecrin_bebek:

• Konu Sahibi elif_a_k_
Rosense pudrayı nerden bulabilirim kızlar benim cildimde yağlı ve hassas hemen sivilcelenir kapatıcılığı nasıl bir de fondoten kullanmadan nemlendirici üzerine kullanabilirmiyim bilen kullanan varsa lütfen yazsın

• Konu Sahibi elif_a_k_
pudra kullanmayi sevmeyenlerdenim ama buna rağmen loreal, lancome, rosense, dior, alix avien ve sue devitt'in pudraları var elimde.
bana sorarsan sue devitt ve rosense derim içlerinden
diğerlerini at çöpe

canım rosense nin kapatıcılığı nasıl cildi kurutuyormu

• Konu Sahibi elif_a_k_
Fondöten olmadan pudra ciltte pul pul oluyo.Benim cildim karma.Ayrıca çok kurutuyor cildi.Rosense pudranın çok iyi olduğu söylenmiş.Tek başına mı sürüyorsunuz?

Rosense'in pudrası resmen ipek gibi arkadaşlar.
Ancak her yerde bulunmuyor ve İstanbulda RosenseShop olmadığı için ben internetten sipariş ediyorum.

13 TL.

Fiyatıda uygunmuş delikafadulden
Sınavlar bitince ilk içim rosense bayisinden almak :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…