En iyi ovulasyon testi hangisi acaba

1papatyaaa

...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
977
486
Birgebeningünlüğü adlı bir ovulasyon testi var 30 günlük onu düşünüyorum bildiğiniz güvendiğiniz marka önerebilir misiniz

Birgebeningünlüğü adlı bir ovulasyon testi var 30 günlük onu düşünüyorum bildiğiniz güvendiğiniz marka önerebilir misiniz
Bir GEBENİN GÜNLÜĞÜ hesabından aldım çok memnunum seni asla ikileme düşürmüyor net bir şekilde gösteriyor değerlendirdim bakalım

Eklentiler

• IMG-20231120-WA0015.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 276
Ben bir gebenin günlüğü diye bir markadan aldım çok memnun kaldım. Aldığım ay hamile kaldım tavsiye ediyorum

Arkadaşlar benimkine de bakar mısınız bugün çatlama mı olmuş 2 günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmeli miyim

Arkadaşlar benimkine de bakar mısınız bugün çatlama mı olmuş 2 günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmeli miyim Eki Görüntüle 3348595

Arkadaşlar benimkine de bakar mısınız bugün çatlama mı olmuş 2 günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmeli miyim Eki Görüntüle 3348595 Eki Görüntüle 3348595
Eşinizle ilişkiyi nasıl değerlendirdiniz 3 gün üstüste mi..geriye kalan günleri nasıl değerlendirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…