Gebeliğe Hazırlık En iyi ovulasyon testi 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim normal bi kadin olsam haklisin da, bosver gecmisim karisik, test yapip yapip depresyona girmek istemiyorum , gecen bi sefer 63 gun adet olmadim , sora 38-50- ardindan 40 , ve tüm hormon testlerimi son adetimde yaptirdim herseyim normal pcom da yokmus, hem de bi turkiyede bi almanyada doktor hem alttan hem ustten bakti 1 ay icinde. sonuncusu de 10 gun önceydi. Psikolojik strese bagli olabilecegini söylüyorlar o sebeple 65 gun gecmeden test hayatta yapmam

Canim bu arada ben hastalik oncesi hayit hapi kullandim eczaneden aldim.bu forumda arkadasin biri yazmisti yumurtlama düzensizligine adet düzensizligine birebir diye.sonra doktoruma sordum sonucta vitamin ve reglin düzene girer dedi hakikatten de normeldeyumurtlamanin oldugunu ben hic hissetmezdim.ama 2 ay o ilaci kullandiktan sonra yumurtlamam düzenlendi.kasiklarimda agri ve olgunlasma oluyor. Ismi agnucaston du sanirim.

Canim önceden yumurtlama gününü takip etmek benim icin 7 bilinmeyenli denklem gibiydi.ama en garantisi ovulasyon testleri. Benim bir ara adetliyken yumurtlamamolmus düsün yani. En garantisi regli biter bitmez hergün 1 tane yap hafif koyulasmaya baslayincada sabah aksam test yap.benim dün cok cok silikti bugun birden koyulasmis oyuzden gece ve yarin yine test yapicam. Ama daha reglin gelmediyse hicbirine insallah gerek kalmaz.
bende o cift cizgiyle görünenlerin rengi hicbi zaman acilmiyor, yani hep iki cizgi oluyor ama biri daha silik. 4 sene önce en azindan bikac kere pik yakalamistim ama bu son sene inan bi kere ovu gunu yakalyamadim, diyorum ya, 30 gun yaptim adet gördüm diye. 20 gun pik goremedikten sonra zaten insanda ne moral kaliyor ne test yapma istegi. ben daha ovude bile cift cigi göremiyoken nasi gebe kalcam diye stres basiyo ve sonunda testi birakiyoorum ve ardindan geliyor o akitni:) birakmasam testleri gelmiyor da gelmiyor, sanirim psikolojik valla.

Canim bu arada ben hastalik oncesi hayit hapi kullandim eczaneden aldim.bu forumda arkadasin biri yazmisti yumurtlama düzensizligine adet düzensizligine birebir diye.sonra doktoruma sordum sonucta vitamin ve reglin düzene girer dedi hakikatten de normeldeyumurtlamanin oldugunu ben hic hissetmezdim.ama 2 ay o ilaci kullandiktan sonra yumurtlamam düzenlendi.kasiklarimda agri ve olgunlasma oluyor. Ismi agnucaston du sanirim.
canim benden duydun onu büyük ihtimal ahahha:))) 2 ay kullandim ya, daha on gün önce sinirlenip attim cöpe ben o hapi. ben ugrasip duruyorum esimin salladigi yok diye. Benim uykularimi düzenledi ama o hapi gebeyken kullanmayi önermiyolar. ben test yapmiyor oldugum icin gebelige zararli olabilecek biseyi sürekli almak istemedim. Ben de 2 ay kullandim ama iste diyorum ya kafaya taka taka bozdum duzenimi hormonlar hersey normal, takimiyoken 32 de catir catir oluyodum . Ben kurcaladikca vucudum tepkime yapiyo sanirim , yumurtlama takip edersem yumurtlama olmuyor, gebelik icin kivranirsam iliski olmuyor fln , oglum da bi ay ara verdigimde olmus diyip duruyorum ya, dohgru duzgun bi iliski olmadan hemde. Ben iste akinti ovu pik adet uclusunun diger kadinlarda gidisatini merak ettim ondan sordum burda. biz senle zaten diger topikte yazisiyoruz hhehehe:)

canim benden duydun onu büyük ihtimal ahahha:))) 2 ay kullandim ya, daha on gün önce sinirlenip attim cöpe ben o hapi. ben ugrasip duruyorum esimin salladigi yok diye. Benim uykularimi düzenledi ama o hapi gebeyken kullanmayi önermiyolar. ben test yapmiyor oldugum icin gebelige zararli olabilecek biseyi sürekli almak istemedim. Ben de 2 ay kullandim ama iste diyorum ya kafaya taka taka bozdum duzenimi hormonlar hersey normal, takimiyoken 32 de catir catir oluyodum . Ben kurcaladikca vucudum tepkime yapiyo sanirim , yumurtlama takip edersem yumurtlama olmuyor, gebelik icin kivranirsam iliski olmuyor fln , oglum da bi ay ara verdigimde olmus diyip duruyorum ya, dohgru duzgun bi iliski olmadan hemde. Ben iste akinti ovu pik adet uclusunun diger kadinlarda gidisatini merak ettim ondan sordum burda. biz senle zaten diger topikte yazisiyoruz hhehehe:)

Olabilir canim valla bizde stres yüklüyüz .benim esimde tutulup kaliyor bogasim geliyor.ama hayit hapi bende cok ise yaradi.belkide psikolojik olarak ise yarayacagina inandigimdandir. Ay ne biliyim doktorda once ilacini seveceksinki ise yarasin diyorlar. Kocayimi gazlamak yetmedi birde ilac kutularini opucez .ya sabir

Back