Gebeliğe Hazırlık En iyi ovulasyon testi 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Flower2

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
735
467
323
Sizce en iyi sonuç veren yanıltmayan ovulasyon testi hangisi? Laboquicklerin fiyatı uygun ama gün içinde renk dalgalanması yapabildikleri için şaşırtıyormuş( pik yapmışken rengin açılması sonra yeniden koyulaşması gibi)

1) clear blue (nereden alınır internette bulamadım)
2) predictor
3) miratech

Ya da bildiğiniz başka var mı? Hangisinde hata payı en düşük?

Sizce en iyi sonuç veren yanıltmayan ovulasyon testi hangisi? Laboquicklerin fiyatı uygun ama gün içinde renk dalgalanması yapabildikleri için şaşırtıyormuş( pik yapmışken rengin açılması sonra yeniden koyulaşması gibi)

2) predictor
3) miratech

Canım ınstagramda birgebeningünlüğü sayfası var. Bi bak deri. Ben 2.ayıma başlıcam. Eczacı bayan hem satışını hemd ücretsiz ovü takibini yapıyor.

Evet işte 2 defa kullandım ovülasyon ve çatlamayı yakaladım ama olmadı eşim doktora gidince varikosel tespit edildi sperm değerleri çok kötüydü hız falan berbat yani ameliyattan 3 ay sonra değerlerimiz düzeldi çok şükür işte bu ay tekrar kullancam ve yani bikaç defa kullanmayı düşünüyorum çünkü 10.denemede bile hamile kalanlar var

Bu da o zamanlar yaptığım testlerden bir örnek 😌 yumurtlama nasıl oluyor innovita da göstermek için attım 😌

Eklentiler

• FDBDEAC2-C339-4C72-9072-7DC484411402.jpeg
    FDBDEAC2-C339-4C72-9072-7DC484411402.jpeg
    158,3 KB · Görüntüleme: 143
İnstagramda ovulasyon_innovitam diye bir sayfa var arkadaşlar bende oradan destek alıyorum hem çok hızlı yanıt veriyor hemde kendisi de böyle hamile kalmış

Kizlar size bir sorum olacakti siz ovulasyon testiyle yumurtlama kontrol ediyorsunuz farkedeniniz olmustur, o yapiskan sessaf sivi gelmeden önce mi geldikten sonra mi ovu testinde pik görüyorsunuz? ve ovu testinde pik gördükten kac gun sonra adet oluyorsunuz? benim adimi isaretleyip tecrübelerinizi yazabilir misiniz? Ben sanirsam vucudumdaki bseyleri anlayamiyorum. belki bende o sivi geldikten 5 gun sonra falan pik oluyor ? böyle bisi fark edeniniz oldu mu? cok tesekkürler

Kizlar size bir sorum olacakti siz ovulasyon testiyle yumurtlama kontrol ediyorsunuz farkedeniniz olmustur, o yapiskan sessaf sivi gelmeden önce mi geldikten sonra mi ovu testinde pik görüyorsunuz? ve ovu testinde pik gördükten kac gun sonra adet oluyorsunuz? benim adimi isaretleyip tecrübelerinizi yazabilir misiniz? Ben sanirsam vucudumdaki bseyleri anlayamiyorum. belki bende o sivi geldikten 5 gun sonra falan pik oluyor ? böyle bisi fark edeniniz oldu mu? cok tesekkürler
Ben bu ay o uzayan akıntıyı gece görmüştüm ertesi sabah test yaptığımda pik olmuştu ☺️

Ben bu ay o uzayan akıntıyı gece görmüştüm ertesi sabah test yaptığımda pik olmuştu ☺
At bu ara bin kere doktora gittim hormon testlerimde normal pko da yok. Ama o akıntı geleli 17 gün oldu adet yok ağrı bol test inatla yapmamaktayım

2) predictor
3) miratech

Canim predictor gereksiz pahali hic gerek yok. Daha once predictor gebelik testine 40tl verip pozitifi gordum ayni gun kanda negatifti. Ben laboquikin testlerini kullaniyorum cok memnunum.gebelik testide harija ve hassasligi yuksek.

2) predictor
3) miratech

Ben clear blue'nin testlerini kullandim. Hamile kalamayinca doktora gittim Pko oldugumu ogrendim.
Hap kullandim, doktora gorundum doktor yumurtalarin her an catlayabilir dedi o gun test yaptim pozitifdi.
Bakalim ise yarayacakmi. Beklemedeyim suan..

Canım gününün geçmesini bekle bence
17. gündeyim akintinin gelisinden buyana ve 36. gunum bugun, son aylar adet duzenim delirdi de ne yumurtlama ne hicbisi anlamyiroum artik, adet olcam saniyorum yumurtlama cikiyor, gebeyim saniyorum yumurtlama cikiyo . ovu testlerinden gina geldi, gecen sefer 10. gun baslayip 40 a kadar yaptim ogun adet geldi pik görmedim , o sebeple en dogal yoldan anlamaya calisiyorum, normalde akintidan 16, gogus sizlamasindan da 15-14 gun sonra adet geliyo da bende. Suan akintinin uzerinden 17 gun gögüs sizlamasindan da 13 falan gecti.

17. gündeyim akintinin gelisinden buyana ve 36. gunum bugun, son aylar adet duzenim delirdi de ne yumurtlama ne hicbisi anlamyiroum artik, adet olcam saniyorum yumurtlama cikiyor, gebeyim saniyorum yumurtlama cikiyo . ovu testlerinden gina geldi, gecen sefer 10. gun baslayip 40 a kadar yaptim ogun adet geldi pik görmedim , o sebeple en dogal yoldan anlamaya calisiyorum, normalde akintidan 16, gogus sizlamasindan da 15-14 gun sonra adet geliyo da bende. Suan akintinin uzerinden 17 gun gögüs sizlamasindan da 13 falan gecti.
Test yapmalısın o zaman

Test yapmalısın o zaman
canim normal bi kadin olsam haklisin da, bosver gecmisim karisik, test yapip yapip depresyona girmek istemiyorum , gecen bi sefer 63 gun adet olmadim , sora 38-50- ardindan 40 , ve tüm hormon testlerimi son adetimde yaptirdim herseyim normal pcom da yokmus, hem de bi turkiyede bi almanyada doktor hem alttan hem ustten bakti 1 ay icinde. sonuncusu de 10 gun önceydi. Psikolojik strese bagli olabilecegini söylüyorlar o sebeple 65 gun gecmeden test hayatta yapmam

Canim predictor gereksiz pahali hic gerek yok. Daha once predictor gebelik testine 40tl verip pozitifi gordum ayni gun kanda negatifti. Ben laboquikin testlerini kullaniyorum cok memnunum.gebelik testide harija ve hassasligi yuksek.

Evet predictoru beğenmedim, mirwt
canim normal bi kadin olsam haklisin da, bosver gecmisim karisik, test yapip yapip depresyona girmek istemiyorum , gecen bi sefer 63 gun adet olmadim , sora 38-50- ardindan 40 , ve tüm hormon testlerimi son adetimde yaptirdim herseyim normal pcom da yokmus, hem de bi turkiyede bi almanyada doktor hem alttan hem ustten bakti 1 ay icinde. sonuncusu de 10 gun önceydi. Psikolojik strese bagli olabilecegini söylüyorlar o sebeple 65 gun gecmeden test hayatta yapmam

Çok zor beklemek, Allah yardımcın olsun.. süpriz olsun bebeğin , güzel havadisler al inşallah

Evet predictoru beğenmedim, mirwt

Çok zor beklemek, Allah yardımcın olsun.. süpriz olsun bebeğin , güzel havadisler al inşallah
Vakti gelince olur insallah da, iste ovuyu bi bulabilsem, onun icin sordum burda, herkes tecrübelidir diye, cunku hem test hem sividan takip edilebiliyo normalde. fikirlere tecrübelere ihtiyacim var

Vakti gelince olur insallah da, iste ovuyu bi bulabilsem, onun icin sordum burda, herkes tecrübelidir diye, cunku hem test hem sividan takip edilebiliyo normalde. fikirlere tecrübelere ihtiyacim var

Canim önceden yumurtlama gününü takip etmek benim icin 7 bilinmeyenli denklem gibiydi.ama en garantisi ovulasyon testleri. Benim bir ara adetliyken yumurtlamamolmus düsün yani. En garantisi regli biter bitmez hergün 1 tane yap hafif koyulasmaya baslayincada sabah aksam test yap.benim dün cok cok silikti bugun birden koyulasmis oyuzden gece ve yarin yine test yapicam. Ama daha reglin gelmediyse hicbirine insallah gerek kalmaz.

Back