- Konu Sahibi krometerapi
babyliss derim başka bişey demem ben :)
Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM Saç Maşası
olan demii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babyliss derim başka bişey demem ben :)
kimse cevp vermiycekmi![]()
cnm bende remingtonun maşası var çok memnunum ama şöylede bişey söyliyim ben remington 9500 düzleştirici aldım maşamdan sonra
düzleştiricimle okadar doğal ve güzel bukleler yapıyorumki maşam kaldı bir köşedeancak düğün gibi ağır saçlar yapacağımda çıkıyor ortaya çünkü maşa ile istediğim büyüklükte yapıyorum
ama düzleştiricimle daha günlük doğal bukleler dalgalar yapıyorum eğer düzleştiricin yoksa aklında bulunsun
ama varsa kesinlikle remington al ben aldığımda önerdiğim bütün arkadaşlar teşekkür yağdırdı özelimenolur paran boşa gitmesin
inan sende bana tşk edeceksin
![]()
canımm tam adı ne Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM almaya karar verdim tam şimdi geri dğeişti fikrim tam adını söylermisin rica etsem.... düzelştricim var ama onun la yapamıyorum ben
kusura bakma uğrayamadım uzun süredir![]()
benimki remington ci76 ama geçenlerde burda bir arkadaş almak istediğinden Remington CI 95 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Konik Maşayı denedim çok güzel bişey bende kendiminkinden çok memnunum ama son çıkanını almak istersen bence bunuda düşün umarım yardımcı olmuştur![]()
cnm bende remingtonun maşası var çok memnunum ama şöylede bişey söyliyim ben remington 9500 düzleştirici aldım maşamdan sonra
düzleştiricimle okadar doğal ve güzel bukleler yapıyorumki maşam kaldı bir köşedeancak düğün gibi ağır saçlar yapacağımda çıkıyor ortaya çünkü maşa ile istediğim büyüklükte yapıyorum
ama düzleştiricimle daha günlük doğal bukleler dalgalar yapıyorum eğer düzleştiricin yoksa aklında bulunsun
ama varsa kesinlikle remington al ben aldığımda önerdiğim bütün arkadaşlar teşekkür yağdırdı özelimenolur paran boşa gitmesin
inan sende bana tşk edeceksin
![]()
o kişi benim =) indirim bekliyorum sitelerden yine yakaladımmı ci95 pearl alıcağım maşa oluyo kendisi karamel de denedi onayladı teşekkürler. =)![]()
karamel çok teşekkürler. zaten remington almaya karar vermiştim. bukle içinde alacaktım. dediğine uyacağım. çok haklı yazmışsın, bi de ona para verecektim... ben çoook teşekkür ediyorum sana :)![]()