• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler en iyi maşa?

kimse cevp vermiycekmi :(

cnm bende remingtonun maşası var çok memnunum ama şöylede bişey söyliyim ben remington 9500 düzleştirici aldım maşamdan sonra
düzleştiricimle okadar doğal ve güzel bukleler yapıyorumki maşam kaldı bir köşede :14: ancak düğün gibi ağır saçlar yapacağımda çıkıyor ortaya çünkü maşa ile istediğim büyüklükte yapıyorum
ama düzleştiricimle daha günlük doğal bukleler dalgalar yapıyorum eğer düzleştiricin yoksa aklında bulunsun
ama varsa kesinlikle remington al ben aldığımda önerdiğim bütün arkadaşlar teşekkür yağdırdı özelime :17: nolur paran boşa gitmesin :14: inan sende bana tşk edeceksin :34:

cnm bende remingtonun maşası var çok memnunum ama şöylede bişey söyliyim ben remington 9500 düzleştirici aldım maşamdan sonra
düzleştiricimle okadar doğal ve güzel bukleler yapıyorumki maşam kaldı bir köşede :14: ancak düğün gibi ağır saçlar yapacağımda çıkıyor ortaya çünkü maşa ile istediğim büyüklükte yapıyorum
ama düzleştiricimle daha günlük doğal bukleler dalgalar yapıyorum eğer düzleştiricin yoksa aklında bulunsun
ama varsa kesinlikle remington al ben aldığımda önerdiğim bütün arkadaşlar teşekkür yağdırdı özelime :17: nolur paran boşa gitmesin :14: inan sende bana tşk edeceksin :34:

canımm tam adı ne Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM almaya karar verdim tam şimdi geri dğeişti fikrim tam adını söylermisin rica etsem.... düzelştricim var ama onun la yapamıyorum ben

Ben Remington kullanıyorum diğer markalara göre biraz daha pahalı ama eline aldığında farkını hissediyorsun profesyonel bir makine. Maşa kısmı teflon gibi bir materyal, oldukça sağlam ve güvenli geldi bana. Orta büyüklükte dalgalar ya da kıvırcık yapmak için ideal diyebilirim.

canımm tam adı ne Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM almaya karar verdim tam şimdi geri dğeişti fikrim tam adını söylermisin rica etsem.... düzelştricim var ama onun la yapamıyorum ben

kusura bakma uğrayamadım uzun süredir :50:
benimki remington ci76 ama geçenlerde burda bir arkadaş almak istediğinden Remington CI 95 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Konik Maşayı denedim çok güzel bişey bende kendiminkinden çok memnunum ama son çıkanını almak istersen bence bunuda düşün umarım yardımcı olmuştur :34:

kusura bakma uğrayamadım uzun süredir :50:
benimki remington ci76 ama geçenlerde burda bir arkadaş almak istediğinden Remington CI 95 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Konik Maşayı denedim çok güzel bişey bende kendiminkinden çok memnunum ama son çıkanını almak istersen bence bunuda düşün umarım yardımcı olmuştur :34:

o kişi benim =) indirim bekliyorum sitelerden yine yakaladımmı ci95 pearl alıcağım maşa oluyo kendisi karamel de denedi onayladı teşekkürler. =):16::54:

Bende Babyliss 2325E 25 mm var, ben arkadaşlarımdan ince maşada denedim kalında denedim hepside tutuyodu saçımı orta kalınlıkta alıyım dedim 25 mm aldım, gerçi düzleştiricimlede tam bu kalınlıkta yapabiliyodum dalgaları ama bu daha düzgün yapıyor ve nano teknolojili pek yıpratmıyor saçı tavsiye ederim :3:

karamel çok teşekkürler. zaten remington almaya karar vermiştim. bukle içinde alacaktım. dediğine uyacağım. çok haklı yazmışsın, bi de ona para verecektim... ben çoook teşekkür ediyorum sana :) :16:

o kişi benim =) indirim bekliyorum sitelerden yine yakaladımmı ci95 pearl alıcağım maşa oluyo kendisi karamel de denedi onayladı teşekkürler. =):16::54:

evet cnm sensin :38: inşallah düzleştirici kadar memnun kalırsın güle güleee kullanırsın :16:

karamel çok teşekkürler. zaten remington almaya karar vermiştim. bukle içinde alacaktım. dediğine uyacağım. çok haklı yazmışsın, bi de ona para verecektim... ben çoook teşekkür ediyorum sana :) :16:

rica ederim cnm yardımcı olabildiysem ne mutlu :42: :16:
inşallah sende ben ve benim tavsiye attiğim memnun kalan arkadaşlarımdan olursun :16:

ben simbonunkını kullanıyorum cokta memnunum hemde 24 tl ye almısıtm fırcalı ögrenci oldugum için uyugun olanı aldım :)

braun un iyon özelliği olan maşasını aldım. biraz tuzluca fiyatı ama çok memnunum. saçların elektriklenmemesi ve nemini kaybetmemesi için iyon özelliği mevcut ve çok kolay sarılıyor saç. tavsye ederm.

ben simdi remington kullaniyorum memnunum ama biraz ince ben dalgali sac elde etmek icin kalin 30mm uzeri bir masa almak istiyorum. onerisi olan varmmi

Back