Saç Şekillendiriciler en iyi maşa?

krometerapi

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
245
17
643
İstanbul
Kızlar sizce en iyi maşa hangisi ben almayı düşünüyorumda kısa sürede ısınıp tam kıvırcık yapan bir maşa olmasını istiyorum saçın bi kısmı düz bi kısmı kıvırcık olmadan philips in eski bi modeli var bende ısınması için saatlerce beklemem gerekiyor beklememe rağmen yine istediğim sonucu alamıyorum bana öneriniz nedir bu konuda....

bende kuaforlerın kullandıgı masadan ınternetten sıparıs verdım gelmedı yada yapamadım sıparısı,markası wıgo

şekerim bende braun tavsıye ederım daha dün arkadaşıma yaptırdım ..cok guzel bukleler yapıyor..ve cok cabuk ısınıyor..

benim philips eski bir model ama süper yapıyo iyi ısınıyor memnunum

bayadır bişe yazılmamış konu çok eski ama bende maşa almak istiyorum ama saçımın kırılmasından çok korkuyorum bu bakımdan en iyi olanını arıyorum çoğu yorumda babylissin iyi olduğunu söylemişler ama çok kötü oldugunu biliyorum bende. iki kuzenım de aldı we inanılmaz kırıldı saçları ilk haftada gözle görmemek mümkün değil. inanamadım iyi yorumları görünce.. yardım edin lütfen saç kırılması bakkımından hangisi iyi?

kesinlikle babyliss. en büyük en kalın olanını kullanıyourm ve çok memnunum. benim saçımı yapan maşa her saçı yapar granti veriyorum kızlar.

maşa benim saçımda bir türlü olumlu sonuç vermiyor, püskül oluyor uçları. sanırım ben yanlış uyguluyorum, neye dikkat etmem gerekli?

maşa benim saçımda bir türlü olumlu sonuç vermiyor, püskül oluyor uçları. sanırım ben yanlış uyguluyorum, neye dikkat etmem gerekli?

bence saçlarını nemlendirmen gerekiyor haftada bir uygulanan nemlendirici bir maske uygulayabilirsin
saçlarında kırık varsa onlardanda kurtulmalısın :)

kızlarr ben de maşa almaya karar verdim ama 3 maşa arasında kaldım

1.Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM Saç Maşası

2.Braun Satin Hair 7 Iontec

3.arzum buka xl

yardım edin banaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…