• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi En iyi mama hangisi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

htcm3032

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
3
0
6
34
Arkadaşlar anne sütüm yetmediği için mama takviyesine başlamam gerekiyor çok araştırdım ve piyasadaki en iyi mamanın Evolvia olduğunu düşünüyorum. Bu konuda sizin görüşleriniz neler? Kullanıp deneyimleyen var mı?

Ben hip ile başladım 2 ay sonra bebelac cold a geçiş yaptim daha doyurucuydu,mesela benim bebekler aptamili sevmedi yani umarım gaz yapmayan bebeğinizin sevebileceği uygun mamayı bulursunuz..

Bu durum bebekten bebege değişiyor. En iyi mama denilen Mama bazı bebekte gaz yapıyor bazı bebek tadını beğenmiyor vs vs. İlk bebegim bebelac dışında hiçbir mamayi içmedi mesela piyasadaki tüm mamaları denemiştim çaresiz.

Arkadaşlar anne sütüm yetmediği için mama takviyesine başlamam gerekiyor çok araştırdım ve piyasadaki en iyi mamanın Evolvia olduğunu düşünüyorum. Bu konuda sizin görüşleriniz neler? Kullanıp deneyimleyen var mı?
Ben hipp kullandım. Anne sütnün artmadı, için de tahin helvası çok acaip aüt artırıyor

Ben hip ile başladım 2 ay sonra bebelac cold a geçiş yaptim daha doyurucuydu,mesela benim bebekler aptamili sevmedi yani umarım gaz yapmayan bebeğinizin sevebileceği uygun mamayı bulursunuz..
2 ay mama kullandim aptamili sevmedi hep kustu. Bebelakla devam ettim acayip gaz yapti. Sonra bi tane daha denedim ama inan hatirlamiyorum. Tam hipp e gececektim mamayi biraktik. Kuzenimin ikizleri vardi o hep hipp kullandi gaz yapma orani daha dusuk probiyotik destekli bir mama oldugunu soylemisti

2 ay mama kullandim aptamili sevmedi hep kustu. Bebelakla devam ettim acayip gaz yapti. Sonra bi tane daha denedim ama inan hatirlamiyorum. Tam hipp e gececektim mamayi biraktik. Kuzenimin ikizleri vardi o hep hipp kullandi gaz yapma orani daha dusuk probiyotik destekli bir mama oldugunu soylemisti
Şuan ek gıdaya geçtik nerdeyse hic biberon vermiyorum,kahvaltida peynir ,yumurta... corbalar pilav meyveler cidden bebeklerde memnun .. ama ilk aylarda zorlanıyor insan minicikler ne vversemde sorunsuz doyursam.. çok strese giriyordum...hipp kurtarıcım oldu .. imkan dahilinde devam etmistim ...

Acaba konu sahibine niye yazmamisim cevabi 🤣🤣 bebeyi uyutmaya calisirken bukadar oldu 🤪🤪

Şuan ek gıdaya geçtik nerdeyse hic biberon vermiyorum,kahvaltida peynir ,yumurta... corbalar pilav meyveler cidden bebeklerde memnun .. ama ilk aylarda zorlanıyor insan minicikler ne vversemde sorunsuz doyursam.. çok strese giriyordum...hipp kurtarıcım oldu .. imkan dahilinde devam etmistim ...
Gercekten benim oh tamam artik dedigim nokta 3 aydan sonrasiydi ozellikle ilk 1 ay ben yapamicam mi acaba demistim. Bebek ememiyor cenesi gucsuz mama verince saatlerce gaz sancisi, sagip biberonla veriyorum derken acmi sekeri mi dusecek cok mu uyudu bisey mi oldu ya uykuda kusarsa diye diye cok sukur buyudu. Gercekten annelik zor bir cani buyutup meydana çikarmak çok çok zor

Back