en iyi kombin yarısması

hangisi

• 1.yarısmacı

OY: 280 37,4%
  • 2.yarısmacı

OY: 97 13,0%
  • 3.yarısmacı

OY: 159 21,2%
  • 4.yarısmacı

OY: 157 21,0%
  • 5.yarısmacı

OY: 9 1,2%
  • 6.yarısmacı

OY: 47 6,3%

• Ankete Katılan
    749

yok canım süet değil deri cantamda deri gri ve siyah karısımı,çok teşekkür ederim güzel yorumların için opuyorumnanaktan

3 numaralı arkadaşa oyum harika bir kombin tatlım:lepi:

1 numara ayakkabı ve çanta aynı renk olmalıydı..
Öyle olsaydı oyum sanaydı kesin.

2 numarada da uyum güzel.

1 e ya da 2 ye vericem ..

Kızlar benim kombinde eksik yada fazla olan bişeyleri söyleyin bunu gezide giymek istiyorum orda giyeyim tavsiyeleriniz dogrultusunda :)

açıkçası ben daha fazla katılım bekliyordum .bir de ne bileyim anlamadığım eksik kalan birşeyler var aslına bakılırsa sanırım kombinler beni tatmin etmedi. o zaman sen de katılsaydın görseydik diyecek arkadaşlara diyorum ki 90 kiloyum emin olun görmemeniz daha iyi olur.
içlerinde en uyumlu olan 3 numara evet ama özensiz geldi bana sıradan.
6 numarayı elbisesini çoraplarını çok beğendim ama şapka oyumu vermemi engelledi.
4 numaranını kemeri olmamış malesef.
yoksa renkler tayt fizik süper
1 numara baştan ayakkabıdan ötürü vermeyecektim oyumu ama renk gelsin diye giydim demişsin o gözle baktım ve evet oyum sana.

Son düzenleme:

tesekkur ederım canım evet ztn grı ve sıyahlıydı..
maıx canım gezıde gıyıcem demıssın bence sapkanı takma o butun guzellıgını kapatmıs

Coook $IKSINIZ yaw... bi durun mankenler catlayacak :))
Oyum 3 nümeroya

bende 1 numaraya verdim oyumu çok zarifti ama 3 numaradada aklım kalmadı değil:)

1 numara ve 2 numara arasında kaldım..
Ama oyum 2 ye gitti..
Şimdiden tebrkler kazanan arkdşı yerimseniben

benim oyum 1 numaraya şıklığı ve zerafeti gayet güzel yansıtmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…