sen miydin 1 numara?
ben kim olduğunu bilmeden yorum yazdım.
organze bir elbise sanırım çok iyi taşımışsın.
benim ayakkabı , çanta takıntım var.. illa aynı ton ve renk olacak.. mesela rugan çantaysa rugan ayakkabı, süet çantaya süet ayakkabı ve tonda tutacak illa..
benim takıntım tabi..
ben ayakkabını direk gri ve süet gördüm ne yalan söyleyeyim. çantanı da düz deri,siyah gördüm. yanlış olabılır tabi.. resimden seçebildiğim kadarı bu ..
bunları görünce oyum 4e gitti demek istedim.yoksa hepiniz çok hoş ve şıksınız Şeniz
tekrar belirteyim o elbiseyi herkes senin gibi taşıyamaz.. bazılarında hediye paketi gibi oluyor , sen de çok hoş durmuş gamyoncuiremsu
3 numaralı arkadaşa oyum harika bir kombin tatlım:lepi:
bende oyumu 3 numaralı yarısmacıya verdım
açıkçası ben daha fazla katılım bekliyordum .bir de ne bileyim anlamadığım eksik kalan birşeyler var aslına bakılırsa sanırım kombinler beni tatmin etmedi. o zaman sen de katılsaydın görseydik diyecek arkadaşlara diyorum ki 90 kiloyum emin olun görmemeniz daha iyi olur.
içlerinde en uyumlu olan 3 numara evet ama özensiz geldi bana sıradan.
6 numarayı elbisesini çoraplarını çok beğendim ama şapka oyumu vermemi engelledi.
4 numaranını kemeri olmamış malesef.
yoksa renkler tayt fizik süper
1 numara baştan ayakkabıdan ötürü vermeyecektim oyumu ama renk gelsin diye giydim demişsin o gözle baktım ve evet oyum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?