• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en iyi kombin yarısması

hangisi

• 1.yarısmacı

OY: 280 37,4%
  • 2.yarısmacı

OY: 97 13,0%
  • 3.yarısmacı

OY: 159 21,2%
  • 4.yarısmacı

OY: 157 21,0%
  • 5.yarısmacı

OY: 9 1,2%
  • 6.yarısmacı

OY: 47 6,3%

• Ankete Katılan
    749
sen miydin 1 numara?
ben kim olduğunu bilmeden yorum yazdım.

organze bir elbise sanırım çok iyi taşımışsın.
benim ayakkabı , çanta takıntım var.. illa aynı ton ve renk olacak.. mesela rugan çantaysa rugan ayakkabı, süet çantaya süet ayakkabı ve tonda tutacak illa..
benim takıntım tabi..

ben ayakkabını direk gri ve süet gördüm ne yalan söyleyeyim. çantanı da düz deri,siyah gördüm. yanlış olabılır tabi.. resimden seçebildiğim kadarı bu ..

bunları görünce oyum 4e gitti demek istedim.yoksa hepiniz çok hoş ve şıksınız Şeniz

tekrar belirteyim o elbiseyi herkes senin gibi taşıyamaz.. bazılarında hediye paketi gibi oluyor , sen de çok hoş durmuş gamyoncuiremsu

yok canım süet değil deri cantamda deri gri ve siyah karısımı,çok teşekkür ederim güzel yorumların için opuyorumnanaktan

3 numaralı arkadaşa oyum harika bir kombin tatlım:lepi:

1 numara ayakkabı ve çanta aynı renk olmalıydı..
Öyle olsaydı oyum sanaydı kesin.

2 numarada da uyum güzel.

1 e ya da 2 ye vericem ..

Kızlar benim kombinde eksik yada fazla olan bişeyleri söyleyin bunu gezide giymek istiyorum orda giyeyim tavsiyeleriniz dogrultusunda :)

açıkçası ben daha fazla katılım bekliyordum .bir de ne bileyim anlamadığım eksik kalan birşeyler var aslına bakılırsa sanırım kombinler beni tatmin etmedi. o zaman sen de katılsaydın görseydik diyecek arkadaşlara diyorum ki 90 kiloyum emin olun görmemeniz daha iyi olur.
içlerinde en uyumlu olan 3 numara evet ama özensiz geldi bana sıradan.
6 numarayı elbisesini çoraplarını çok beğendim ama şapka oyumu vermemi engelledi.
4 numaranını kemeri olmamış malesef.
yoksa renkler tayt fizik süper
1 numara baştan ayakkabıdan ötürü vermeyecektim oyumu ama renk gelsin diye giydim demişsin o gözle baktım ve evet oyum sana.

Son düzenleme:
açıkçası ben daha fazla katılım bekliyordum .bir de ne bileyim anlamadığım eksik kalan birşeyler var aslına bakılırsa sanırım kombinler beni tatmin etmedi. o zaman sen de katılsaydın görseydik diyecek arkadaşlara diyorum ki 90 kiloyum emin olun görmemeniz daha iyi olur.
içlerinde en uyumlu olan 3 numara evet ama özensiz geldi bana sıradan.
6 numarayı elbisesini çoraplarını çok beğendim ama şapka oyumu vermemi engelledi.
4 numaranını kemeri olmamış malesef.
yoksa renkler tayt fizik süper
1 numara baştan ayakkabıdan ötürü vermeyecektim oyumu ama renk gelsin diye giydim demişsin o gözle baktım ve evet oyum sana.

tesekkur ederım canım evet ztn grı ve sıyahlıydı..
maıx canım gezıde gıyıcem demıssın bence sapkanı takma o butun guzellıgını kapatmıs

Coook $IKSINIZ yaw... bi durun mankenler catlayacak :))
Oyum 3 nümeroya

1 numara ve 2 numara arasında kaldım..
Ama oyum 2 ye gitti..
Şimdiden tebrkler kazanan arkdşı yerimseniben

benim oyum 1 numaraya şıklığı ve zerafeti gayet güzel yansıtmış.

Back