• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en iyi kombin yarısması

hangisi

• 1.yarısmacı

OY: 280 37,4%
  • 2.yarısmacı

OY: 97 13,0%
  • 3.yarısmacı

OY: 159 21,2%
  • 4.yarısmacı

OY: 157 21,0%
  • 5.yarısmacı

OY: 9 1,2%
  • 6.yarısmacı

OY: 47 6,3%

• Ankete Katılan
    749
saol canım oyumu ona verdimde kim diye merak ettim saol mooncumma.s.

siz nasıl giyiniyorsunuz acaba gerçekten çok merak ettim..
lütfen bugün ne giydin çek görelim topiğine bir resminizi koyunda bunca insan aydınlansın..
hayır biz kombin bilmiyoruz da bilen birinden öğrenelim bari nasıl oluyormuşsempatiksalakcinnisositososito

alkisalkisalkis
bencede :umursamaz:

1i beğenmiştim. ona vercektim ama ayakkabı ve çanta arasında uyumsuzluk sezdim. belki de resimden bana öyle geldi..

4 e verdim. taytlı kombinleri seviyorum.

keşke bende katılsaymışşım off neyse geçti artık 1 ile 4 çok begendim
oyum 4 yana amaolumunekankayizsmile

valla kendimi kombinlerden en ii anlayan kişilerden biri olarak görüyorumki beni tanmıyan herkesde kombin ve uyum manyaklıım olduunu bilirler ben 1 nolu arkadaşın kombinini çok beğendim ve oyumda ona kaydirigubbakcemile4

tesekkur ederım tatlım opuyorumnanaktan

1i beğenmiştim. ona vercektim ama ayakkabı ve çanta arasında uyumsuzluk sezdim. belki de resimden bana öyle geldi..

4 e verdim. taytlı kombinleri seviyorum.

herkesin uyum anlayısı farklı tabı canım ayakkabılarım grı ve sıyah karısımı dırek sıyah gıymektense bunu tercıh ettım kaydirigubbakcemile2 tesekkur ederım yınede 4 nolu arkadasımında kombınıde guzel fızıgıde taytı ıyı tasımıs :nazar:

biri xzgi ye dur desin yawww;)
helal fistik

moon kafa kafaya verdik hee hadi bakalim :))

Son Oy Kullanma tarihi 30 Mart 2010..
lütfen bu tarihe kadar oyunuzu kullanın...
[/QUOTE]

moon allah iyiliğini versin emi Şeniz seçim sandığında oy kullanıyoruz gibi olmuş kaydirigubbakcemile3

herkesin uyum anlayısı farklı tabı canım ayakkabılarım grı ve sıyah karısımı dırek sıyah gıymektense bunu tercıh ettım kaydirigubbakcemile2 tesekkur ederım yınede 4 nolu arkadasımında kombınıde guzel fızıgıde taytı ıyı tasımıs :nazar:

sen miydin 1 numara?
ben kim olduğunu bilmeden yorum yazdım.

organze bir elbise sanırım çok iyi taşımışsın.
benim ayakkabı , çanta takıntım var.. illa aynı ton ve renk olacak.. mesela rugan çantaysa rugan ayakkabı, süet çantaya süet ayakkabı ve tonda tutacak illa..
benim takıntım tabi..

ben ayakkabını direk gri ve süet gördüm ne yalan söyleyeyim. çantanı da düz deri,siyah gördüm. yanlış olabılır tabi.. resimden seçebildiğim kadarı bu ..

bunları görünce oyum 4e gitti demek istedim.yoksa hepiniz çok hoş ve şıksınız Şeniz

tekrar belirteyim o elbiseyi herkes senin gibi taşıyamaz.. bazılarında hediye paketi gibi oluyor , sen de çok hoş durmuş gamyoncuiremsu

Back