- 24 Nisan 2014
- 414
- 185
- 29
- Konu Sahibi Lotuslilium
Selam herkese. Acaba en güvenilir gebelik testi hangisi?
Predictore bile güvenemiyorum artık ben.
Eskiden clearblue vardı, eczanelerde satılırdı. Sonra kaldırıldı. Ondan çok memnun kalmış o zamanlar insanlar. Ben yurtdışından getirtemedim.
Bunun dışında varsa lütfen bilgilendirin.
İlave olarak eşimin morfoloji ve ileri hareketli sorunlu. 6 ay önce proxeed plus 3 ay kullandı ve ardından mfk paketi ve o da 3 ay sürdü, yeni bitti. Yani 6 ay boyunca takviye kullandı.
Benim yumurtalık rezervmde ve rahimde sorun yok.
Hsg dahil çekildi sadece rahmimin ters (arkaya doğru) olduğunu biliyorum.
MS hastasıyım, 1.5 yıllık bir kür ile tedavi olmam konusunda doktorum bilgilendirdi ancak asla bu dönemde çocuk yapmamam gerektiğini söyledi.
Biz 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışan bir çiftiz ve artık biraz yorulduk.
Çocuk sahibi olmadan ise bu küre başlamak sanki biraz kumar oynamak gibi geliyor bana.
Tüp bebek içinse nereye gidip nereden başlamamız gerektiğini bilmiyoruz.
Biraz kafanızı şişirdim kusura bakmayın.
Morfoloji için sizin kullandığınız destekler var mı? Veya iyi bir doktor bile olabilir bu tavsiye.
Teşekkür ederim.
Predictore bile güvenemiyorum artık ben.
Eskiden clearblue vardı, eczanelerde satılırdı. Sonra kaldırıldı. Ondan çok memnun kalmış o zamanlar insanlar. Ben yurtdışından getirtemedim.
Bunun dışında varsa lütfen bilgilendirin.
İlave olarak eşimin morfoloji ve ileri hareketli sorunlu. 6 ay önce proxeed plus 3 ay kullandı ve ardından mfk paketi ve o da 3 ay sürdü, yeni bitti. Yani 6 ay boyunca takviye kullandı.
Benim yumurtalık rezervmde ve rahimde sorun yok.
Hsg dahil çekildi sadece rahmimin ters (arkaya doğru) olduğunu biliyorum.
MS hastasıyım, 1.5 yıllık bir kür ile tedavi olmam konusunda doktorum bilgilendirdi ancak asla bu dönemde çocuk yapmamam gerektiğini söyledi.
Biz 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışan bir çiftiz ve artık biraz yorulduk.
Çocuk sahibi olmadan ise bu küre başlamak sanki biraz kumar oynamak gibi geliyor bana.
Tüp bebek içinse nereye gidip nereden başlamamız gerektiğini bilmiyoruz.
Biraz kafanızı şişirdim kusura bakmayın.
Morfoloji için sizin kullandığınız destekler var mı? Veya iyi bir doktor bile olabilir bu tavsiye.
Teşekkür ederim.