• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi En iyi formül süt?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.151
548
Sma mı? Hipp mi? Aptamil mi? Humana mı? Bebelac mı?
Bunu neden soruyorum; oğlum tam 5 aylık ve günde sadece iki kez bez çişletmeye başladı. Altı hep kuru. Belli ki sütüm yetmiyor. Zorlamanın alemi yok. Yarın dr kontrolümüz var. Eminim dr da mama takviyesi uygulayalım diyecek. Bu nedenle en iyi mamanın hangisi olduğuna dair fikirlerinize ihtiyacım var hanımlar. Eminim ki defalarca konuşulmuş bir konu bu. Ama bir kez de bana sıkılmadan tavsiyelerinizi yazabilirseniz çok memnun kalacağım.
(Dip not: kızımı aptamil ile büyüttüm. O zamanlar en kaliteli bildiğim tek mamaydı.)

Sma mı? Hipp mi? Aptamil mi? Humana mı? Bebelac mı?
Bunu neden soruyorum; oğlum tam 5 aylık ve günde sadece iki kez bez çişletmeye başladı. Altı hep kuru. Belli ki sütüm yetmiyor. Zorlamanın alemi yok. Yarın dr kontrolümüz var. Eminim dr da mama takviyesi uygulayalım diyecek. Bu nedenle en iyi mamanın hangisi olduğuna dair fikirlerinize ihtiyacım var hanımlar. Eminim ki defalarca konuşulmuş bir konu bu. Ama bir kez de bana sıkılmadan tavsiyelerinizi yazabilirseniz çok memnun kalacağım.
(Dip not: kızımı aptamil ile büyüttüm. O zamanlar en kaliteli bildiğim tek mamaydı.)

bende oğluma 5 aylıkken mama vermeye başlamıştım ben ilk başta sma gold aldım bebeğim onu beğenmedi içmedi sonra aptamil aldım onuda içmedi sonra bebelac oda yok sonra hero baby en ucuz mama onu sevdi:)) gelişimi falan iyiydi bir sorun yaşamadık kabızlık falan olmadı ben değil o karar verdi şimdi 2 yaşında yine her şeye o karar veriyor:)

bende oğluma 5 aylıkken mama vermeye başlamıştım ben ilk başta sma gold aldım bebeğim onu beğenmedi içmedi sonra aptamil aldım onuda içmedi sonra bebelac oda yok sonra hero baby en ucuz mama onu sevdi:)) gelişimi falan iyiydi bir sorun yaşamadık kabızlık falan olmadı ben değil o karar verdi şimdi 2 yaşında yine her şeye o karar veriyor:)

:) damak zevki benim, tercih benim diyor yani :)
Ben ilk bir hafta aptamil fos-gos takviye etmiştim ama zorla içiyordu sanki. Sma iyiymiş ama baya pahalı. Şu anlık bir hipp var aklımda. Bakalım deneyince alışacak mı?

yıllardır kullanılan marka olduğu için sma gold tercih etti kabızlık yaşamadık tavsiye ederim....

Back