Çok sağol canım hemen bakicam bunaCanım ben folıc-1 tablet kullandım 1 ay 2. Ayda hamile kaldım tavsiye ederim fiyatı da 40 TL uygun doktorum yazmıştı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık En iyi Folik asit öneriniz nedir ???
- Konu Sahibi Yamikkk
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
Drlar tahlil sonuçlarına göre verdikleri için aslında kişinin bünyesine uygun olanı veritor. Üstelik folik asit bizim için değil bebek için. Gebelikten 3 ay önce başlatmalarının sebebi de bizim vücudumuzu düzene sokmak. Gebelik oluştuğu anda anneden çekecek tüm ihtiyacını. Bebeğin omurilik ve sinir sistemi için önemli. Zaten gebeliğin 3.ayında bıraktırıyorlar.Ben zaten inofolic içiyorum ekstra içmene gerek yok demişti dr um ama yine bu konu ilgi çekiciydi hamile kalırsam inşallah baktım o yüzden takipteyim :)
- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- 15 Eylül 2020
- 48
- 30
- 38
Ben InoFolic Combi kullandım şu an 6 haftalığım hala kullanıyorum Ama bence doktoruna danışmalısınMerhaba kizlar hamile kalmadan önce folik asit takviyesi önemliymiş peki hangi markalar iyi kullanan tavsiye etmek isteyen varmiiiii bu konuda bana :)
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.071
- 498
Merhaba, ben ilk doktorumun tavsiyesiyle folidoce kullandım. Daha sonra kan tahlilleri neticesi tiroid ilacına başladığım için elimdeki bitince iyot içerikli bir ürün almak istedim. Şu an Folidays kullanıyorum. B12, B6, D3 ve iyot var ekstra olarak. Folidoce ye göre büyük tabi ki. Fiyatları aynıydı aşağı yukarı. Arkadaşların da dediği gibi kan tahlillerine göre ihtiyacınız neyse onu almanız daha mantıklı.
Bu arada ben hamile kalmadan önce de farkında olmadan folik asit alıyormuşum. Bağışıklığa ve cildime takviye amaçlı kullandığım multivitaminin içinde de folik asit varmış. Sonradan fark ettim.
Bu arada ben hamile kalmadan önce de farkında olmadan folik asit alıyormuşum. Bağışıklığa ve cildime takviye amaçlı kullandığım multivitaminin içinde de folik asit varmış. Sonradan fark ettim.
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Tüm tahlil
Tüm tahlillerimi yaptırdım doktor pco olduğumu biraz zaman gerekli olduğunu söyledi 6ay daha bekleyin öyle bı tedavi bakarız dedi ama folik asitte o zaman başlariz demişti 6 ay beklemek istemiyorum o yüzden araştırmak istedim :/
İnofolic combi kullanmak pco olanlarin bebeği olmasını kolaylaştırıyor
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Canım bende inofolic combiye başladım burdaki yorumlardan birde eczanelere sordum bı kaç tanesine hepside inofolic en güzeli dedi ben pcoyum onada iyi geldiğini söylediler rahimi hazirlayan bir ilacmis inofolic bakalım 2.ayimdayim folbiol en başta kullanmistim bidahada kullanmadımBende folbiol kullanıcısıyım çocuk tedavisi görüyorum. Özel doktorum verdi bana değiştirmeli miyim acaba?
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Ben 3 ay kullanarak hamile kaldim bu ilacla bence kullan etkili bi takviyeDoktor bana imprly verdi 300 tl sizin pahalı dedikleriniz bana çok ucuz geliyor
Ben de folbiol kullanıyorum. Mart ayından beri hiç bırakmadım.Bende folbiol kullanıcısıyım çocuk tedavisi görüyorum. Özel doktorum verdi bana değiştirmeli miyim acaba?
Doktorunuz pco olduğu için vermiştir folbiolu. Benim de tahlillere göre vermişti. Bende de pco var folbiol kullanıyorum.Duymuştum bunu doktor bana folbiol yazmıştı ama o düşündürdü beni pek guvenemedim ona sağol canım :)
- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Yani o zaman değiştirmiyim bende de pco başlangıcı var dedi iki ay önce.Doktorunuz pco olduğu için vermiştir folbiolu. Benim de tahlillere göre vermişti. Bende de pco var folbiol kullanıyorum.
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
evde satilan katalog urunu folik asitlerden almayin da disaridan, eczaneden aldiginiz her urun guvenilir olur. internet satisi nasil tr de bilmiyorum tabi. butcenize uygun bir tane secin.Merhaba kizlar hamile kalmadan önce folik asit takviyesi önemliymiş peki hangi markalar iyi kullanan tavsiye etmek isteyen varmiiiii bu konuda bana :)
- 5 Eylül 2020
- 63
- 62
- 3
- 32
Merhaba canım ben ismini hatırlamadığım amaç fiyatı uygun olan sağlık ocağının önerdiği folik asitlerden kullanmıştım folidoce falandı sanırım adı .şimdi özelde doktora gidiyorum elanatal önerdi fiyatı 64 tl.sadece folik asit vitamini değil hepsini barındırıyorMerhaba kizlar hamile kalmadan önce folik asit takviyesi önemliymiş peki hangi markalar iyi kullanan tavsiye etmek isteyen varmiiiii bu konuda bana :)
Kullandığımdan 2 ay sonra hamile kalmıştım.Yani o zaman değiştirmiyim bende de pco başlangıcı var dedi iki ay önce.
Ya bişey daha sorabilir miyim ben 26 Ekim'de regl oldum ama stresli bir dönemden geçiyorum o yüzden sanırım 9 gün sürdü reglim az az geldi öyle yoğun değildi yumurtlama günüm geçti o günleri degerlendirdim hep ama son 4 gündür bı mide bulantım oluyor başımda da hafif bir dönme oluyor acaba diyorum folik asitin yan etkisi olabilir mi geçen ayda kullandım ama bı etki göstermedi son 4 gündür bı garip oluyorum geceleri sabahları hep bulantı yaşıyorum sence nedir kuzum ya çok kafama takıldı acaba biraksammi folik asitiKullandığımdan 2 ay sonra hamile kalmıştım.