Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık En iyi Folik asit öneriniz nedir ???
- Konu Sahibi Yamikkk
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Folidoce kullandım ben memnun kaldım canımMerhaba kizlar hamile kalmadan önce folik asit takviyesi önemliymiş peki hangi markalar iyi kullanan tavsiye etmek isteyen varmiiiii bu konuda bana :)
Sağol kuzum bakicam buna :)Folidoce kullandım ben memnun kaldım canım
Sağol kuzum bilgin icinnnFolidays M kullanıyorum ve memnunum
Sağol canım bakicam bunada :)Folattro kullandım ekstra vitaminlerde vardı eczacı içerikleri inceleyip bunu önermişti.
Duymuştum bunu doktor bana folbiol yazmıştı ama o düşündürdü beni pek guvenemedim ona sağol canım :)Pregnom folikasit var icinde cok destekleyici vitaminlarde var maliyeti 80 90 tl arasinda ama icerigi cok guzel
Bunuda incelicem kuzum sağol :)Benim doktorum regenesis önerdi içindr farklı vitaminlerde var balık yağı var ben çok memnunum
Tüm tahlil
Tüm tahlillerimi yaptırdım doktor pco olduğumu biraz zaman gerekli olduğunu söyledi 6ay daha bekleyin öyle bı tedavi bakarız dedi ama folik asitte o zaman başlariz demişti 6 ay beklemek istemiyorum o yüzden araştırmak istedim :/Bu arada naçizane önerim şu olur. Dr gidip bütün kan, hormon ve genetik tahlillerini yaptırıp dr önerisiyle folik asit almak daha doğru olacaktır.
- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
Canım ben folıc-1 tablet kullandım 1 ay 2. Ayda hamile kaldım tavsiye ederim fiyatı da 40 TL uygun doktorum yazmıştıMerhaba kizlar hamile kalmadan önce folik asit takviyesi önemliymiş peki hangi markalar iyi kullanan tavsiye etmek isteyen varmiiiii bu konuda bana :)
- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 32
Canım bunun özelliği nedir bulamadım da, sana özel mi yazdıFolidays M kullanıyorum ve memnunum
- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
B12 destekli folat. Piyasada var ama fiyat biraz yüksek olunca talep üzerine getiriyorlar.Canım bunun özelliği nedir bulamadım da, sana özel mi yazdı
- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
Anladım. Hayırlısı olsun.Tüm tahlil
Tüm tahlillerimi yaptırdım doktor pco olduğumu biraz zaman gerekli olduğunu söyledi 6ay daha bekleyin öyle bı tedavi bakarız dedi ama folik asitte o zaman başlariz demişti 6 ay beklemek istemiyorum o yüzden araştırmak istedim :/
- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 32
55 tl diyor internetten doğru mudur canımB12 destekli folat. Piyasada var ama fiyat biraz yüksek olunca talep üzerine getiriyorlar.
- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
İnternet fiyatı olabilir. Ben daha yeni 70e aldım canım eczaneden. İnternetten almıyorum ilaç vitamin vb şeyleri. Güvenemiyorum. Tarihi yaklaşmış olanları bile ucuza verebiliyorlar.55 tl diyor internetten doğru mudur canım
- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 32
Ben zaten inofolic içiyorum ekstra içmene gerek yok demişti dr um ama yine bu konu ilgi çekiciydi hamile kalırsam inşallah baktım o yüzden takipteyim :)İnternet fiyatı olabilir. Ben daha yeni 70e aldım canım eczaneden. İnternetten almıyorum ilaç vitamin vb şeyleri. Güvenemiyorum. Tarihi yaklaşmış olanları bile ucuza verebiliyorlar.