• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık En iyi Folik asit öneriniz nedir ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yamikkk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
77
46
8
27
Merhaba kizlar hamile kalmadan önce folik asit takviyesi önemliymiş peki hangi markalar iyi kullanan tavsiye etmek isteyen varmiiiii bu konuda bana :)

Folattro kullandım ekstra vitaminlerde vardı eczacı içerikleri inceleyip bunu önermişti.

Benim doktorum regenesis önerdi içindr farklı vitaminlerde var balık yağı var ben çok memnunum

Bu arada naçizane önerim şu olur. Dr gidip bütün kan, hormon ve genetik tahlillerini yaptırıp dr önerisiyle folik asit almak daha doğru olacaktır.

Tüm tahlil
Bu arada naçizane önerim şu olur. Dr gidip bütün kan, hormon ve genetik tahlillerini yaptırıp dr önerisiyle folik asit almak daha doğru olacaktır.
Tüm tahlillerimi yaptırdım doktor pco olduğumu biraz zaman gerekli olduğunu söyledi 6ay daha bekleyin öyle bı tedavi bakarız dedi ama folik asitte o zaman başlariz demişti 6 ay beklemek istemiyorum o yüzden araştırmak istedim :/

Merhaba kizlar hamile kalmadan önce folik asit takviyesi önemliymiş peki hangi markalar iyi kullanan tavsiye etmek isteyen varmiiiii bu konuda bana :)
Canım ben folıc-1 tablet kullandım 1 ay 2. Ayda hamile kaldım tavsiye ederim fiyatı da 40 TL uygun doktorum yazmıştı

Tüm tahlil
Tüm tahlillerimi yaptırdım doktor pco olduğumu biraz zaman gerekli olduğunu söyledi 6ay daha bekleyin öyle bı tedavi bakarız dedi ama folik asitte o zaman başlariz demişti 6 ay beklemek istemiyorum o yüzden araştırmak istedim :/
Anladım. Hayırlısı olsun.

İnternet fiyatı olabilir. Ben daha yeni 70e aldım canım eczaneden. İnternetten almıyorum ilaç vitamin vb şeyleri. Güvenemiyorum. Tarihi yaklaşmış olanları bile ucuza verebiliyorlar.
Ben zaten inofolic içiyorum ekstra içmene gerek yok demişti dr um ama yine bu konu ilgi çekiciydi hamile kalırsam inşallah baktım o yüzden takipteyim :)

Back