• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi epilasyon aleti

nvbahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
272
4
118
Merhaba arkadaşlar
Tüyleri kökünden aldığını gözlemlediğiniz, pürüzsüz etki bırakan bir epilasyon cihazı var mıdır? Philips Satin Perfect son çıkan ürünü aldım ancak annemin yıllardır kullandığı modelden daha berbat geldi bana. İki günde tüylerim çıkmaya başlıyor. Bir de diş sayısı fazla olmasına rağmen tüyleri iyi yakalayamıyor. Birkaç günde bir epilasyon yapmak zorunda kalıyorum. Biri bana iyi bir haber versin lütfen :)

ben yıllardır braun un silk epil serısınden lila renklı olanından kullanıyorum ve gayet memnunum. diş sayısı oyle aman aman fazla degıl ama küçükleri bile yakalıyor. farklı açılardan tutunca makıneyı. silk epillerin ışıklıları var onlar daha kullanışlı.

Son düzenleme:
ya bazıları da bu ürün için kötü yorum yapmış. yok mu başka önerisi olan? çıldıracağım!

canım ben ocak ayından beri braun 5380 kullanıyorum. özellikleri istediğim gibi olduğu için almıştım. kuzenimde bi kere deneme amaçlı kullandı ve onun da çok hoşuna gitti. kuzenimle beraber almak için gittiğimizde ordaki bayan başlığının suyla yıkanabildiğini söylemişti ama hiç denemedim. ben çok memnunum şimdiye kadar olumsuz bi yanını görmedim. tavsiye ederim :)

anlamam pek de sedece şunu önermem:3: philips satin ice mı ne.

$4310625.jpg

Son düzenleme:
ben braun nun şarjlı su altında da kullanılan ışıklı modelini kullanıyorum yeni çıktı bi yıl önce almıştım çok memnunum özel bölgeyi de suyun altında alıyorumm da hiççç canım acımıyoo bütün parçalarının yıkanması da ayrı bi işie yararlığı
Silk-épil 7 - Braun silk epil-7 benimki tavsiye ederimm:nazar:::49:

Kızlar ben de alcam ama karar veremedim bi türlüü :( Braun almaya karar verdim ama modelleri bilemedim yani. Arkadaşımda şu dışı pembe olup ışıklı olandan vardı.İki kez kullandım ve gayet güzeldi.Şimdi yeni çıkan modeller de var ama çok fazla bi para ödemek istemiyorum açıkcası..Yardımcı olabilirsenz sevinirim :)

Kozlarben evde değilim abimdeyim gece 1 de eEsimggelecekeve giycez o zaman yazicam mmenumu telden zor oluyo

Merhaba :)
Şu zamana kadar bir çok epilatör değiştirdim ve bizlerin en büyük sorunu da galiba bu durum. Yeni aldığım bir eplatörü size söylemek isterim ben oldukça memnun kaldım. Rowenta'nın Ayak törpü başlıklı ve Wet&Dry epilatörünu kulanıyorumm. En ince tüylere kadar alıyor ve her hangi bir tahriş bile olmadı. Koltuk altı gibi kıvrımlı bölgelerde bile etkili sonuçlar alabiliyorum. Kullanım için birden çok başlığı da var. Koltuk altı,hassas bölgeler için başlıklar var ve farklı olarak epilasyon öncesi özel peeling başlığı, özel topuk törpüsü de içinde var. Oldukça kullanışlı. Ben kullandım ve memnun kaldım sizede tavsiye ediyorum :)) İyi günler.

Back