Anket en iyi dijital fotoğraf makinesi sizce hangisi?

en iyi dijital fotoğraf makinesi hangisi???

• Ankete Katılan
    77
benim içinde bu anketi inçelemek iyi oldu
bende araştırıyorum da ama aklım karıştı gene :uhm:
bildiğim markalar arasında
nasıl terçih yapcam ben şimdik
imdatttttttttt yardım:roflol:

Ben Nikon D300 kullanıyorum, birkaç lens ile...profesyonel makina, kullanımı epey zor...eğer uygun bütçeli ve kolay kullanım istiyorsanız sony f828 öneririm, ilk makinamdı, hem conpackt makina videosu dahi var, kullanımıda kolay...

eğer aldıysanız güle güle kullanın...

Konu eskide kalmış ama :)
Compact olarak tabir ettiğimiz amatör ve lensi değişmeyen makinalar içerisinde en üretici
kesinlikle Fujidir.
google'da search ü açın ve oraya Fuji F30 ve Fuji F31fd yazın.
Kimin en iyi olduğunu görürsünüz.
Ayrıca Megapiksel demek kalite demek değil aksine kaliteyi olumsuz yönde etkileyen bir etmendir.

Arkadaşlar dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum önerileriniz var mı?? İnternetten almayı düşünüyorum..........com canon marka %50 indirimliymiş uygun geldi bana sizin de önerilerinizi almak istiyorum?
Dediğim ürün bu ne dersiniz çok uygun fiyat

Son düzenleyen: Moderatör:
canon renk doygunluğu açısından daha iyi

nikonlar biraz daha ağır ama ekstra özellikleri oluyo ve kullanımı kolay

sony pahalı

diğerlerini kategoriye almıyorum :)

Nikonun 2. olmasına şaşırdım. Profesyonel fotoğrafçıların çoğunluğunun tercihi.

öncelikle genel olarak doğa fotoğraflarında genel olarak nikon performans olarak bazı modellerde ön plana çıkıyor fakat portre insan çekimlerinde canon hep bir adım önde olmuştur portre fotoğraflarında nikonun üst modellerine bakmanız lazım

bunların filtreleri ekran kalitesi çok kötü ve görüntüyü kirli veriyor nikon alacaksanız d80 ve serilerini d90 ve üstünü tercih ediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…