• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en iyi bornoz takımı markası?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlarrr merhaba aile seti bornoz takımı alacağım ama karar veremedim sizce hangi marka daha iyi?
taç-sarav-özdilek birde maribor irya buena gibi markalar var bu markalar hakkında bilginiz varmı acaba

birde özdileğn battaniyeleri nasıldır bir bilginiz varmı?

Benimki Özdilek yıkaya yıkaya mı yıprattım ömrü o kadar mı bilmiyorum ama üç senedir kullanıyorum ve atıp yenisini alacağım. Hiç bir yumoşluğu kalmadı.

kızlarrr merhaba aile seti bornoz takımı alacağım ama karar veremedim sizce hangi marka daha iyi?
taç-sarav-özdilek birde maribor irya buena gibi markalar var bu markalar hakkında bilginiz varmı acaba

birde özdileğn battaniyeleri nasıldır bir bilginiz varmı?

pierre cardin bizim bornoz takımımız..
gayet memnunum..
ayak havlularım taç, onlardan pek memnun kalmadım...

cnm özdilek i önermiyorum bir sene oldu alalı şimdiden sertleşmeye başladı. hemde bambo almıştık 300tl çöpe gitti

battaniyede taç markayı tek geçerim.7 sendir kullanıyorum yumuşacık ve hala yeni gibi.o kadar yıkamama rağmen.
bornozda özdilek var bende ama taç marka daha güzel.

sen soley i sormamışsın bendekide soley:) kesinlikle tavsiye etmem yumuşatıcıyla bile taş gibi oluyor nasıl bi havluysa artık

Benimkisi Özdilek, "aman ne iyiymiş" demedim açıkçası, kurulamayan havlular olur ya, sadece dokunur geçer, öyle gibiydi, 1 sene oldu daha yeni yeni kıvama geliyor...

Ben ev tekstilinde english home diyorum. Takim olmaz ama bornozu guzel. Battamiyesi de guzel. Havlu olarak en iyi emicilik yumusaklik su tutma bu markada. Uc kati para verdigim home sweet home eline su dokemez

Issimo Home ve Polo' nun bornozlari var bende ikisi de guzel.
Issimo Home' un bambu seti bir tik daha onde.

Ben ev tekstilinde english home diyorum. Takim olmaz ama bornozu guzel. Battamiyesi de guzel. Havlu olarak en iyi emicilik yumusaklik su tutma bu markada. Uc kati para verdigim home sweet home eline su dokemez
english home pekk güvenemiyorum açıkcası bornoz takımında:(

Back