En iyi ameliyatsız yüz germe yöntemi

birgaripcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
65
9
86
30
Kızlar selam, 30 yaşındayım ve alt yüzümde sarkma ve çöküklükler var o kadar mutsuzum ki anlatamam. Hifu araştırdım ama pek etkili değilmiş. Dolgu uygulamasını da yüzümü büyütür diye istemiyorum. Ameliyat olmadan önerebileceğiniz etkili bir yöntem varsa paylaşırsanız mutlu olurum

+1
Bende aynı arayıştayım. sıvı yüz germe işlemlerini çok görüyorum instagramda ama galiba hepsinin sonu hüsran. En mantıklısı cerrahi işlem sanırım.

genclik aşısından memnun kalan da çok. arastirin isterseniz.
ben anneme şuranin ameliyatsiz yüz germe seanslarindan almıştım, sonra paket aldik
yarım saat sürüyor - elektrik veren bir aletle biseyler yapiyorlar. azicik can aciyor ama fark ediyor. hele ki çok iyi bir kamerayla iyi bi işıkta "öncesi sonrasi" yapinca gercekteb belli oluyor. annemin dudak üstü kırışıklarini falan acmisti. ben de oylesinde 2 seans almistim kendime, elmacik kemiklerim belirginlesmisti - is yerinden "sen ne yaptin yüzüne" diyen olmustu, sonra o da yazilmisti
tavsiye ederim o yuzden
(hos annem ikizler kadini asla hevesle başladığı hicbir seyi tamamlayamaz. o yüzden acitiyor dedi bıraktı ama gittigi zamanlar cok memnundu)

Yerçekimi vardır, genetik faktörler gerçektir. Bedeni içerden dışardan beslemek ve yeterli hareket etmek dışında yapılacak şeyler eninde sonunda sırıtır.
Kızan olacaktır elbet ben dolgudan ve botokstan da çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…