Anket En Isınamadığınız KK Üyesi

En Isınamadığınız KK Üyesi

• Ankete Katılan
    135
  • Anket Kapalı .
en ısınamadığım nameaver ve batı hayranı office , ikinizide esefle kınıyorum, hatta esefsizde kınıyorum

kınımı da aldım geldim hollandaya tek gidiş bilet ve bi biskrem versem ısınır mısın çes aha böyle sarılak böyle çember neyin çevirek sonra da name'i yarı yolda mültecilere verir kaçarız

kınımı da aldım geldim hollandaya tek gidiş bilet ve bi biskrem versem ısınır mısın çes aha böyle sarılak böyle çember neyin çevirek sonra da name'i yarı yolda mültecilere verir kaçarız

işte beklediğim özlemini duyduğum kanka

bilemiyorum canım pek bi satıcı görünüyorsunuz, aranızda beni yurtdışına götürmekle alakalı en gerçekçi doneler sunan kavun kokusu oldu
Hepsi satıcı hepsi, biri ülke beğenmez, biri şu varsa gelmem bu yoksa gelmem der, öbürü jet sosyetesine dahil olacağımız ülkeye giderken köfte yapayım yolluk der. Ay çok yanlış kişilerle yola çıkmaya karar vermişiz.

en ısınamadığım nameaver ve batı hayranı office , ikinizide esefle kınıyorum, hatta esefsizde kınıyorum

Aman sizle gelen yok ben Cape Town'a gidiyorum putiş sizin olsun
Hadi oradan. nameaver imi sahipsiz mi sandiniz? Ben varim onun yaninda, ben, Yasar Usta.
galp galp galp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…