Sen bilirsinBen bilmem mi cevabı
kınımı da aldım geldimhollandaya tek gidiş bilet ve bi biskrem versem ısınır mısın çes aha böyle sarılak böyle çember neyin çevirek sonra da name'i yarı yolda mültecilere verir kaçarız
kınımı da aldım geldimhollandaya tek gidiş bilet ve bi biskrem versem ısınır mısın çes aha böyle sarılak böyle çember neyin çevirek sonra da name'i yarı yolda mültecilere verir kaçarız
işte beklediğim özlemini duyduğum kanka
Hadi oradan.nameaver imi sahipsiz mi sandiniz? Ben varim onun yaninda, ben, Yasar Usta.
Hepsi satıcı hepsi, biri ülke beğenmez, biri şu varsa gelmem bu yoksa gelmem der, öbürü jet sosyetesine dahil olacağımız ülkeye giderken köfte yapayım yolluk der. Ay çok yanlış kişilerle yola çıkmaya karar vermişiz.bilemiyorum canım pek bi satıcı görünüyorsunuz, aranızda beni yurtdışına götürmekle alakalı en gerçekçi doneler sunankavun kokusu oldu
Doğru söylüyosun canım, hiç biri bir kavun değilHepsi satıcı hepsi, biri ülke beğenmez, biri şu varsa gelmem bu yoksa gelmem der, öbürü jet sosyetesine dahil olacağımız ülkeye giderken köfte yapayım yolluk der. Ay çok yanlış kişilerle yola çıkmaya karar vermişiz.
Hiçbiri kavun değil ki koklayıp arkadaş olasınDoğru söylüyosun canım, hiç biri bir kavun değil
Hiçbiri kavun değil ki koklayıp arkadaş olasın
Bizsiz kalktı galibaYoo dostum yooo, jetimiz ne zaman kalkıyor canım
Aman sizle gelen yok ben Cape Town'a gidiyorum putiş sizin olsunkınımı da aldım geldimhollandaya tek gidiş bilet ve bi biskrem versem ısınır mısın çes aha böyle sarılak böyle çember neyin çevirek sonra da name'i yarı yolda mültecilere verir kaçarız
galp galp galpHadi oradan.nameaver imi sahipsiz mi sandiniz? Ben varim onun yaninda, ben, Yasar Usta.
Sen sevimli kotusun. Insanlarin kizamadigi serseri ruhlu kahramansinHikayenin kötü karakteri ben oldum sanırım. =(
Gizli hayranımsa demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?