Nerelerdesin ? Epeydir yoksun hayatım
Hepimizin şaşırdığı isimler var ama işte sizin ısındığınıza başkası soğuk bakabiliyor veya sizin beğenmediğiniz biri bir başkası için en iyi arkadaş konumunda olabiliyor.
Mühim olan eğlencelik olduğunu unutmadan, tadını kaçırmadan oylamak
Tişikkirlirnameaver senin ismini ben söyledim
Benim niye haberim yoktu isim verileceğinden ya, tonla isim yazardım ben. Ivır zıvır için bile mesaj bildirimi geliyor, bunun için gelmemiş. Kınadım.
Neyse kısmet senenin adaylarına.
Beni em mikemmel uyelere yazarsin di miiii?nameaver senin ismini ben söyledim
Benim niye haberim yoktu isim verileceğinden ya, tonla isim yazardım ben. Ivır zıvır için bile mesaj bildirimi geliyor, bunun için gelmemiş. Kınadım.
Aaaaa bildirim gelmedi minameaver senin ismini ben söyledim
Yok gelmedi ciddenAaaaa bildirim gelmedi mihalbuki yönetim tüm üyelere özellikle bildirim yollamıştı, bilseydim mesaj atardım
Zalimlar
Ben de size küstümZalimlarküstüm hepsine.
Ben de size küstümHiç sohbetimiz,polemiğimiz olmadı,bana oy vermişsiniz
Piyango bana vurdu yaniBirine vermem gerekiyodu
Pilav zaten acik ara once. Kusme bana
Valla bende oyleyim burda da polemige girmem kimseyle, gerek yok yaniPiyango bana vurdu yani
Düşündüm ,taşındım ,hatırlayamadım.Acaba geçmişte kalbini kıracak bir şey mi yazdım dedim,üzüldüm.Sorun yokmuş sevindimAslında pambık gibiyim de neyse
Mesajı beğeneyim diye cevapla tuşuna basmışım.Bu mesaj o yüzdenValla bende oyleyim burda da polemige girmem kimseyle, gerek yok yani
Valla bende oyleyim burda da polemige girmem kimseyle, gerek yok yani
0 oyla bitirmişim tebrik ediyorum kendimi
Canım kendim
@nameaver çok tatlısın ya ben de tebrik ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?