- 20 Ocak 2010
- 46.295
- 167.830
- 1.123
- 43
Salon hanım efendisi çizginden çıkma litfenBütün olgunlugumu toplayarak şu mesajını beğeniyorum iyi gunumdeyim çok pis dagitirdim yoksa seni neyse burnumdan nefes almayı birakayimda begeneyim dur:))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salon hanım efendisi çizginden çıkma litfenBütün olgunlugumu toplayarak şu mesajını beğeniyorum iyi gunumdeyim çok pis dagitirdim yoksa seni neyse burnumdan nefes almayı birakayimda begeneyim dur:))))
TamaamSalon hanım efendisi çizginden çıkma litfen![]()
ya neye göre ısınamıyıruz ben anlamdım bana soğuk yorum yapın size oy vereyimçoğunu tanımıyorum tanıdıklarıma da gayet ısınmış durumdayım ne yapsam ki bu kategoriyi es geçtim beni soğutana oy vereceğim yok mu arttıran
![]()
ama şimdi bu yorum olmadı ki soğutman lazım beni buzdolabına atabilirsin oyumu sana veririmbu yorumda harikaydı...
Guldurdun beni gece,gece kullanma oy güzelim.. Sen bize bakma siyasette tartismisligimiz var ve bazen aşırıya kacmisligimizda. Oylamaya gelince o tartışmalar geliyor aklımıza..ama şimdi bu yorum olmadı ki soğutman lazım beni buzdolabına atabilirsin oyumu sana veririm![]()
Evet eksikliği çok belli ve ben de tekrar gelip yazmasını çok isterim.Çok seviyeli ve kültürlü bir insan.Saraylim da yazmiyor artık. Gözlerim onu arıyor ne de güzel yazardı
aslında en zevkli kısmı burası amaEvet eksikliği çok belli ve ben de tekrar gelip yazmasını çok isterim.Çok seviyeli ve kültürlü bir insan.
Bu arada bu en kısmını es geçmişim ya
Listeye baktım tam 6 kişi niye yazılmış diye düşundum geri kalanlar ise zaten umur sinirim da değiller umursamazlik içindeyim onlara karşıaslında en zevkli kısmı burası ama![]()
benim 3 favorim vardı en çok hak edene hiç düşünmeden bastımListeye baktım tam 6 kişi niye yazılmış diye düşundum geri kalanlar ise zaten umur sinirim da değiller umursamazlik içindeyim onlara karşı![]()
Yaa kim o şanslı kişi haha :)benim 3 favorim vardı en çok hak edene hiç düşünmeden bastımadayım da oydu zaten
Ben de cok arada kaldim ya neden 3 4 oy hakkimiz yokbenim 3 favorim vardı en çok hak edene hiç düşünmeden bastımadayım da oydu zaten
hadi ya neden göremiyorsun ki halbuki kabak gibi ortadaYaa kim o şanslı kişi haha :)
Ben göremiyorum ki oyları :/
Malum olaydan sonra hic yazmadı gerçekten eksikliği hissediliyor.Evet eksikliği çok belli ve ben de tekrar gelip yazmasını çok isterim.Çok seviyeli ve kültürlü bir insan.
Bu arada bu en kısmını es geçmişim ya
Oy vermeyince görülmüyor ki :/hadi ya neden göremiyorsun ki halbuki kabak gibi ortada![]()
Malum olaydan sonra hic yazmadı gerçekten eksikliği hissediliyor.
Hadi ya görülmüyor mu ? Dun görülüyorduOy vermeyince görülmüyor ki :/
Evet okudum ve cok üzüldüm.
Oy vermeyince görülmüyor ki :/
Evet okudum ve cok üzüldüm.
evet dün görülüyorduHadi ya görülmüyor mu ? Dun görülüyordu