• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
Unutmuşum tabi bide bornoz kategorisi
Çamaşır sepetindeki çamaşırlara şampuan Dökme kategorisi olmalı

Bornızdan tiksindim
her bornoz gördüğümde benim de aklıma geliyor inanır mısın artık bilinç altımıza nasıl işlediyse

kurtuluş yok

tabu oynasak limoncuyu anlatmaya kalksak
ip ucu kelimeler

bornoz,burma ve sucuk olur:KK53:birde meşhur annesinden ödünç aldığı düdüklüsü

O okypete bu kategoride nealaka anlamadım? Bdv de zırt pırt herşeyimize koştu, bence çok kokoş ve kibar bi bayan

@Bilgece bence çok masum, Kuralları olan ve buna heryerde uyan bi insan

Neyinize ısınamamışlar sizin

Isınan yerleri bozuk heralde
fazla soğuk gelmişim demek bazılarına.:)
teşekkürler bu arada..

her bornoz gördüğümde benim de aklıma geliyor inanır mısın artık bilinç altımıza nasıl işlediyse

kurtuluş yok

tabu oynasak limoncuyu anlatmaya kalksak
ip ucu kelimeler

bornoz,burma ve sucuk olur:KK53:birde meşhur annesinden ödünç aldığı düdüklüsü

Haha aynen acaba tanıyo muyum bu hatunu bizle Kafamı buluyo. Sosyolojik test mi yapıyo diye az düşünmedim.

Her konusunda muhakkak banlatıyo insanı bi şekilde

şimdi hakkını yemeyelim kız çoğu yerde bdv de atatürkçü olduğunu dile getiriyor

bu yönüne saygım var ama diğer yönleri için aynı şeyi söyleyemiyeceğim

o zaman gözüme girdi bak kendileri.
Öyle ama muhafazakar kesime çok saygısız bana neler demişti eşimin ailesi kapalı cübbe sarık giyen var diye saygısız net.

Öyle ama muhafazakar kesime çok saygısız bana neler demişti eşimin ailesi kapalı cübbe sarık giyen var diye saygısız net.
hee orasını bilmiyorum canım öyle dediyse çok ayıp etmiş

ben sadece atatürke olan sevgisine şahit olmuştum

o yüzden söyledim yoksa çoğu yerde dilinin ayarının olmadığı bariz

Şaka yaptım biliyorum onu
Ben şahsen robot vari bişey gibi düşünüyorum onu

Sinirleri alınmış, herkesi banlatır ama kendi kişisel cevap vermez denişik şahsiyet
şu starckbus doğrumu yazdım bilmiyorum konusunu okudum kendisini şahsen tanıdım :)çok güzel üye banlatıyo çünki hep fransızı oynuyo sizi hiç anlamıyo üyeler birbirine girip banlanıyo ama ona bişey olmuyo :KK70: sanırım öyle bir üye.
bu arada bende arada starcbuksun önündem geçiyorum geçenlerde gene geçtim sanırım :KK70:

Senin için şahsi olarak bişey düşünmüyorum ama yazdıklarına çoğu zaman gıcık olduğum doğrudur :KK53: ama ben herkesi seviyorum :KK15: herkes aynı düşüncede olsaydı çok sıkıcı olurdu zaten :KK45:
Bütün olgunlugumu toplayarak şu mesajını beğeniyorum iyi gunumdeyim çok pis dagitirdim yoksa seni neyse burnumdan nefes almayı birakayimda begeneyim dur :63::KK11: :))))

Back
X