- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
şimdi hakkını yemeyelim kız çoğu yerde bdv de atatürkçü olduğunu dile getiriyorsiyasi düşüncesini merak ediyorum onun ben:)
bu yönüne saygım var ama diğer yönleri için aynı şeyi söyleyemiyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi hakkını yemeyelim kız çoğu yerde bdv de atatürkçü olduğunu dile getiriyorsiyasi düşüncesini merak ediyorum onun ben:)
Kesin. Ama kendisi ayrı bir renk ve eğlenceli bir karakter, hoşlaşıyorum kendisinden.sorunlarından zaman bulamıyor kı
bulsaydı oraya da el atardı emınım![]()
ama hep banlı olmuyor sanırım.o banlı yahuu ondadır o
en son gördüğümde öyleydi
suskunluğu asaletinden değil sanki
kolay değil bir araba meselesi var başında acaba bilezikleri kocasına verse mi vermese mi derdindesorunlarından zaman bulamıyor kı
bulsaydı oraya da el atardı emınım![]()
diyoosunnBen bu merakla yaşayabilirim, oky. Bence sen de yaşayabilirsin.
nereye![]()
o zaman gözüme girdi bak kendileri.şimdi hakkını yemeyelim kız çoğu yerde bdv de atatürkçü olduğunu dile getiriyor
bu yönüne saygım var ama diğer yönleri için aynı şeyi söyleyemiyeceğim
değişik bir arkadaş kendisikolay değil bir araba meselesi var başında acaba bilezikleri kocasına verse mi vermese mi derdinde
bu yönü de güzel o vakitama hep banlı olmuyor sanırım.
uzun zamandır adı bırcok yerde gecıyor
kendı konuları dısında cevap verdıgını görmedım. ya da bana denk gelmedı
takmıyor işte kaale almıyor, ruhu asil![]()
Eğer bu gece aralıksız yağarsa kar tutar, yağdı yağdı tutmadıseverim karı. burayada yağsa keşke
yerimemi geçmek istiyorsun. buyur bu kategorideki yerimi sana verebilirim seve seve:)yer değişebilirmiyiz senle bana boş kontenjan açılmış olur![]()
aynen atayı sevsin saygılı olsun canımı yesino zaman gözüme girdi bak kendileri.
ayy ne güzel.. darısı başıma:)Eğer bu gece aralıksız yağarsa kar tutar, yağdı yağdı tutmadısabırsızlanıyorum kar adamımı inşaa etmek için
![]()
'' yiğidi öldür hakkını yeme '' demişlerbu yönü de güzel o vakit
ay en ısınamadığınız üye kategorisinde limoncu fanı olup çıkacağım bir an ürktüm kendimden![]()
onun koca bornozlara hala dişlerini siliyor mu acep meraktayım'' yiğidi öldür hakkını yeme '' demişler
yaşasın limoncu![]()
yerimemi geçmek istiyorsun. buyur bu kategorideki yerimi sana verebilirim seve seve:)
dişlerim kamaştıonun koca bornozlara hala dişlerini siliyor mu acep meraktayım
az çekmedi çamaşır sularından kızcağız basa basa elleri mahvoldu yazık
çamaşır suyunu devam o vakit ondan başkası iflah etmez o meseleyidişlerim kamaştı![]()
devam edıyordur. ne de olsa huylu huyundan vazgecmez![]()
Sucuk olayı ne ya onu bilmiyorum ben![]()
çamaşır suyunu devam o vakit ondan başkası iflah etmez o meseleyi![]()