Anket En ideal kadın boyu kaç cm'dir ?

En ideal kadın boyu

• Ankete Katılan
    603
Bu konunun açılma amacı ne uzun boylululara yapılan hakaretlerle alakalı ne de yapılan tartışmalarla... Öyle olduğunu düşünenler kesinlikle yanılıyor

Valla uzun boyluların eş seçiminde çok zorlandıklarına şahit oluyorum...kaydirigubbakcemile3
Onun için bence en ideali 1.70-175 arası ideal:lepi:

Bence 1.70-1.75 arası. Hem topuklu giyebilir, aşırı uzun olmaz,
Hem de düz ayakkabıyla da ortalama bir boyu olur, alımlılığını da korur :lepi: yerimseniben

Ben de bu aralıktayım çok şükür
guclubacismile

ideal kadın boyundan öte herkes kendi boyunu işaretlemiş herhalde
ne güzel ama demek ki herkese göre kendi boyu ideal yerimseniben

vereliniortak çok güzel bi yorum olmuş

tabi bir de şu var. kime göre ideal,neye göre ideal.?

türkiyedeki çoğu kadın 160-165 arası yani bu türkiye ortalaması...ama bence önemli olan boy değil fiziğin güzelliği...

türkiyedeki çoğu kadın 160-165 arası yani bu türkiye ortalaması...ama bence önemli olan boy değil fiziğin güzelliği...
haklısın.ince,düzgün bir fizik; her boyu fıstık gibi kılar
sadece incelik de yetmez tabi,bacakların beden uzunluğuyla orantılı olması da gerekir

bir yazı okumuştum yine o meşhur bilmemnereli bilimadamlarının araştırmalarına göre.. başlıklı yazılardan..

kadın hangi boyda olursa olsun ve hatta kilosu da o kadar mühim değilmiş yeter ki kişi kendini seksi hissetsin, beğensin, kendine güveni olsun, kendiyle barışık olsun... bulunduğu ortamda günümüz manken ölçülerine üstüne de bebek gibi yüze sahip birisi* (birileri) olsa da o mekanın içindeki en ideal kadın; o kendini seksi hisseden kadın oluyormuş.

*(günümüzde türk erkeklerinin görüp de aa baksana at gibi yaw diye ağız sularının akmasına sebep olan, aslında türk kadınının tipik hatlarına boyuna kilosuna sahip olmadığı için türk erkeklerine farklı gelen, örn: rus ve alman erkeklerinin siyah saçlı ve minyon esmer kadınlardan hoşlanması gibi bir durumdur bu ve almanyada ince uzun bir kadın görünce erkeklerin hiç de aaaaa diye ağızlarının açılmaması da buna bir örnektir)

bir de bilimsel terimlerle açıklamışlar blabla..kimyasalını salgılıyormuş kadın ve erkek için vazgeçilmez oluyormuş, erkek tapıyormuş, ölüyormuş, gözü başkasını göremiyormuş falan.

derler ya hani cillop gibi adamın yanında nasıl kadın var ya büyü mü yaptılar acaba adama.. :roflol: meğersem kadın kendini çok beğenince harika seksi hissedince kendini, kimyasal bir tepkime oluşup erkek de kadını öyle hissediyomuş :teytey:

evet kendine güven çok önemli cidden..
ayrıca alman erkeklerinin minyon ve esmer kızlara çok ilgli gösterdiğine de bu yaz bizzat tanık oldum.sadece alman değil,iskandinav ülkelerinin tümünde bu gecerlidir.
hatta içlerinde doğal sarı renk saçını siyaha,kahveye boyamış,dipten sarıları gelen kızlar çok fazlaydı..

di mi yerimseniben bi bana baksa da dünyanın en mutlu adamı olsam diye ölüyorlar ayol

155-173 cm arasında her boy güzel durabilir fizik güzelse bacak boyu orantılıysa zarifse 155 boyundaki biri de hoş durur..ama tabi 170 ve üzeri olmanın da avantajları yok degil daha fazla kiloyu tasıyabiliorsun..73 den yukarısı hosuma gitmiyor..180 olmaktansa 160 boyunda olmayı tercih ederim..boyum 170 buaradaboshayallersmile

Kiminin boyu uzun olur ama endamı olmaz
Kiminin boyu kısa olur ama endamı yerındedır
Yada tam tersi.
Onemli olan orantılı hatlara sahip olmaktır bence. Yakısanı gıymek, farkettirmek ve tasımasını bilmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…