Yatak Odası Dekorasyonu En Hoş Takımı Seçelim..Yardımcı Olun Arkadaşlar..Sizce Hangisi?

1. si sade hoş duruyor ama 2. sinin de dolabında ki koyu renk camlı kısımlar acayip hava katmış ama her ikiside güzel canım.. ben yeğendim:kahve:

2 2 2 2 2 2 2 kesinlikle iki büyük ihtimal diğer eşyalarına ortamı aydınlatmak ferahlatmak için büyük çaba harcayacaksın ama çok güzel birincisinden ziyade:)

ikinci model siyah camlarından dolayı çok daha çekici duruyor ama birinci model hem modasının geçmemesi hem temizlik sorununun daha az olması hemde şu çizgili mobilyaları hiç beğenmediğim için benim tercihim olurdu.
hangisini seçersen seç hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan

bu arada nacizane kendi beğendiğim bi modeli tavsiye edebilir miyim canım
ben çizgili mobilyaları sevmiyorum ama siyah camları beğeniyorum, bakınırken bunu bulmuştum opuyorumnanaktan

adsz3j.png

yemek takımında sandalyeleri görme ama kaydirigubbakcemile3

525002olp01tk04911.jpg

adsz2r.png

adsz1mz.png

emcim ilk olan bellonanın ikinici yağmur mobilyanın ordan bakabilirsin ben fiyatını bulamadım çalışmadığım bir gün gidip soracağım siteye fiyat vermemısler

ben 1.yi beğendm çizgili mobilya hoş dil bence ama 2.sinin yatak başığı daha güzelmiş

1.nin yatak odası 2.ninde salonu çok hoş bence hangisi olursa olsun hayırlı uğurlu olsun...

Kesinlikle 2 numara..Renkler çok hoş tam istediğim tarz..Bende böyle istiyorummmmmmmmmmmmmhihoyyyt

X