- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
- Konu Sahibi sternoklavikular
Nasıl bosanabilirim yeni evliyim 2 ay olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşmalı olması için de süre varmsAnlaşmalı şekilde
Bildiğim kadarıyla nikah iptali oluyor sizin adınıza üzüldüm 2 ay olmadan boşanma kararı almaniza etken ne ozel değilseNasıl bosanabilirim yeni evliyim 2 ay olmadi
Şiddetli geçimsizlik boş boş konuşmasıBildiğim kadarıyla nikah iptali oluyor sizin adınıza üzüldüm 2 ay olmadan boşanma kararı almaniza etken ne ozel değilse
Tartışıyorz anlaşamıyoruzNedeni önemli
Ya bi kes ne taktın takı meselesine boş boş yorum yapma benm konuma gereksiz insan müsveddesiAaa boşanıyor musun ben şok. Senin içine sinmediği takı olaylarından belliydi zaten.
Gecninemiyorz kavga ediyoruzEvi ayirin acilen. Sonra resmi islemler. Noldu ki?
Kötü bir şey demedim ki niye carladınYa bi kes ne taktın takı meselesine boş boş yorum yapma benm konuma gereksiz insan müsveddesi
İnternetten araştırdım en az 1 yıl sürmeli evlilik diyorAvukata verin 3 ayda biter
Allah yardımcınız olsunŞiddetli geçimsizlik boş boş konuşması
Acitigm konuya bak yaptığım yoruma bak dalgamı geçiyorsun benimleKötü bir şey demedim ki niye carladın
Kufur siddet trrbiyesizlik var mi yoksa tipik cift kavgalari mi? Daha cok basi ya evliligin adaptasyon sorunu yasiyo olabilirsinizGecninemiyorz kavga ediyoruz
Çak ağzına iki tane bos bos konusuncaŞiddetli geçimsizlik boş boş konuşması