- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naaaayn.Ama ben cevaplara gore oy verecektim![]()
Pişirse onu seçecektim öyle sunum yaptı zannettim rafadan yumurta ya hiç dayanamıyorum nigmete değil yumurta kokusuna fobim var canım yanlış anlaşılmasın sakin herkesin emeğine sağlık![]()
![]()
Ama hiç dayanamiyorum az pişmiş yumurtaya o derece tavayi delik deşik ediyorum her tarafı pişsin diyeBen onu beğendimBenim kızlardan biride senin gibi
Onun yüzünden çok pişmiş yiyoruz yada ayrı yapıyor
![]()
Soylemim hayırlı olsun burdaki oyunYok yok haşa bilgim yok ama her daim oyum sana :)
İlla seçmek lazimsa 3 numara :) inşallah senidir
Asla yapmam balım yarışmaya aykırı profesyonellikle değil sadeceÖyle bi şey yaptın sanmayız sen profösyonel yarışmacısın.![]()
Çok yaratıcıO sanki esra gb once pisirip karistirmis. Sonrada 2 tane gorsel icin kirmis. O da tam pismeden cekmis gb olmus![]()
Benim kız öyle deli ediyor biziAma hiç dayanamiyorum az pişmiş yumurtaya o derece tavayi delik deşik ediyorum her tarafı pişsin diye
Simdi kendilerini savunamazlar, ben anlatim dedimÇok yaratıcı![]()
Ben de her şeyi çok pişmiş seviyorum yumurtaya özel değil. Mümkünse yansın.Ama hiç dayanamiyorum az pişmiş yumurtaya o derece tavayi delik deşik ediyorum her tarafı pişsin diye
Bak nasıl da ipucu veriyor. Diskalifiye diskalifiye banane bananeBen de her şeyi çok pişmiş seviyorum yumurtaya özel değil. Mümkünse yansın.![]()
Ay bende herseyi cok pismis severimBen de her şeyi çok pişmiş seviyorum yumurtaya özel değil. Mümkünse yansın.![]()