Ben onu beğendim3. De yumurtayi pişirmemiş burnuma yumurta koktu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu beğendim3. De yumurtayi pişirmemiş burnuma yumurta koktu![]()
Ayarlarımı bozma hacıSen niye benim davranışlarımın mantık çerçevesine uymamasını sorguluyosun şimdiHocanın dediğini yap yaptığını yapma
![]()
Burdan meydan okuyorum. En iyi ben yaparım diyen toplansın kapışalımİşte yarışma daha oturmadı, o sebeple karar veremiyor
Sonrada esnaf mutfağımı yapacaksınız![]()
O sanki esra gb once pisirip karistirmis. Sonrada 2 tane gorsel icin kirmis. O da tam pismeden cekmis gb olmusBen onu beğendimBenim kızlardan biride senin gibi
Onun yüzünden çok pişmiş yiyoruz yada ayrı yapıyor
![]()
Niye ben geliyom aklına kız3.Perinin mi yoksa![]()
Bilmem tahmin edeyim dedimNiye ben geliyom aklına kız![]()
Pişirse onu seçecektim öyle sunum yaptı zannettim rafadan yumurta ya hiç dayanamıyorum nigmete değil yumurta kokusuna fobim var canım yanlış anlaşılmasın sakin herkesin emeğine sağlıkO bolca koymuş daha pisicek o kimse oyle yemez nimete de kusulmaz![]()
Hangi menemen perinin değildir ki...Aslında dördü de peri nın![]()
Diğer yarismadami oyun bana kız burdan hangi menemenin bana ait olduğunu söyledim sanirlar
Yok yok haşa bilgim yok ama her daim oyum sana :)Diğer yarismadami oyun bana kız burdan hangi menemenin bana ait olduğunu söyledim sanirlar.
Her daim fikir veririm sen buralarda ol![]()
Ama ben cevaplara gore oy verecektimSana cevap veremeyiz. Ama süprüzlü buralar hep.
Öyle bi şey yaptın sanmayız sen profösyonel yarışmacısın.Diğer yarismadami oyun bana kız burdan hangi menemenin bana ait olduğunu söyledim sanirlar.
Her daim fikir veririm sen buralarda ol![]()